| | |
30.08.2012 18:47 -
Re: Potah na volant
|
2502341
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
.link.
...podle instruktáního videa to vypadá jednodue. Jdu do toho taky.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eZ8JvjOtM-E
...podle instruktáního videa to vypadá jednodue. Jdu do toho taky.
|
|
30.08.2012 23:55 -
|
2502382
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Fanda C5 - u tu má několik odkazů odkud kdo nakupoval, já osobně koupil na aukru.. Jinak kdy si dá do zbozi.cz nebo do strejdy vyhledat, najde ti to kopec obchodů.. Jinak já koupil světle hnědou, interiér pak troku doladím, aby to tam zapadlo..
Jinak to video - za co tam tahá tou levou rukou? Pravou vytahuje ten jeden konec, druhej konec je přivázanej a netuím, za co to tahá.. ?
Fanda C5 - u tu má několik odkazů odkud kdo nakupoval, já osobně koupil na aukru.. Jinak kdy si dá do zbozi.cz nebo do strejdy vyhledat, najde ti to kopec obchodů.. ;-) Jinak já koupil světle hnědou, interiér pak troku doladím, aby to tam zapadlo.. ;)
Jinak to video - za co tam tahá tou levou rukou? Pravou vytahuje ten jeden konec, druhej konec je přivázanej a netuím, za co to tahá.. ? ;-)
|
|
05.09.2012 11:19 -
|
2503036
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No, tak za chvíli dám potah do vody, půjdu na oběd a pak se na to vrhnu, běda jak mi to nepude!
No, tak za chvíli dám potah do vody, půjdu na oběd a pak se na to vrhnu, běda jak mi to nepude! :-))
|
|
05.09.2012 11:56 -
|
2503044
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Chlapi, co dáváte tady ten potah -> to máte volanty "koený" oloupaný nebo plasáky? Já to mám taky oloupaný, kdy je horko, tak vylezu z auta s černejma rukama ale mám strach, e by věnec byl a moc tlustej, vyfote to pak někdo
Chlapi, co dáváte tady ten potah -> to máte volanty "koený" oloupaný nebo plasáky? Já to mám taky oloupaný, kdy je horko, tak vylezu z auta s černejma rukama :D ale mám strach, e by věnec byl a moc tlustej, vyfote to pak někdo :-)
|
|
05.09.2012 12:55 -
|
2503050
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Tak fotek tu má několik.. Jinak ten můj je podle mě koenej, ale prostě za ty roky se u celkem ooupal. Ale nepiní a ani se neloupe, jen je zkrátka místy jiný odstín.. Jinak kdy jsem myl ubrouskama palubku, tak jsem jich asi 10 pouil na volant a dobrejch 6 jich bylo totálně černejch, dalí u byly lepí, no a to mě nakouslo k potahu..
Tak fotek tu má několik.. ;) Jinak ten můj je podle mě koenej, ale prostě za ty roky se u celkem ooupal. Ale nepiní a ani se neloupe, jen je zkrátka místy jiný odstín.. Jinak kdy jsem myl ubrouskama palubku, tak jsem jich asi 10 pouil na volant a dobrejch 6 jich bylo totálně černejch, dalí u byly lepí, no a to mě nakouslo k potahu.. ;)
|
|
05.09.2012 15:13 -
|
2503062
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Po ukrutným průseru(prvním pokusu) jsem to dal namočit na víc jak hodinu a pak to lo ok, kdy jsem dojel, tak mě spoj kůe na jedný straně vyel uplně na prd, take rozmotávka, do vody a zas asi po hodině jsem to vyndal, namotal a asi ok, moná jsem to moh víc poutahovat, ale u jsem na to neviděl a bolelo mě z toho i to, co nemam.. Jinak pouil jsem evcovský ídlo, s tím to lo super.. Snad to nedotaení nebude moc vadit, u jsem fiknul konce.. :/
Po ukrutným průseru(prvním pokusu) jsem to dal namočit na víc jak hodinu a pak to lo ok, kdy jsem dojel, tak mě spoj kůe na jedný straně vyel uplně na prd, take rozmotávka, do vody a zas asi po hodině jsem to vyndal, namotal a asi ok, moná jsem to moh víc poutahovat, ale u jsem na to neviděl a bolelo mě z toho i to, co nemam.. Jinak pouil jsem evcovský ídlo, s tím to lo super.. Snad to nedotaení nebude moc vadit, u jsem fiknul konce.. :/
|
|
05.09.2012 20:54 -
|
2503179
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
klídek brachu, trpělivost a trochu fortele tomu dej
klídek brachu, trpělivost a trochu fortele tomu dej:-)
|
|
05.09.2012 20:57 -
|
2503185
|
|
DeFuckTo
|
|
|
U jsem to musel smazat... Nakonec to vypadá ok no.. A provázku mi zbylo asi tak 40cm baj voko..
EDIT: Tak mi to nedalo a musel jsem to jít dotáhnout, nakonec jsem měl v ruce 14 cm provázku, take utaení to asi fakt chtělo.. No a ten kousek jsem rozříznul a svázal a je to uplně ok, SUPER!!
EDIT2: A při koupání jsem zjistil rozsah kod na ruce, pěkně to típalo... Přidávám foto..
Jo a změřil jsem to a celkem mi zbylo 86cm provázku, co je docela dost..
U jsem to musel smazat... ;-) Nakonec to vypadá ok no.. A provázku mi zbylo asi tak 40cm baj voko.. :-))
EDIT: Tak mi to nedalo a musel jsem to jít dotáhnout, nakonec jsem měl v ruce 14 cm provázku, take utaení to asi fakt chtělo.. No a ten kousek jsem rozříznul a svázal a je to uplně ok, SUPER!!
EDIT2: A při koupání jsem zjistil rozsah kod na ruce, pěkně to típalo... :-) Přidávám foto..
Jo a změřil jsem to a celkem mi zbylo 86cm provázku, co je docela dost.. ;-)
Přílohy: DSCN6590.JPG ( 408505b ) - DSCN6593.JPG ( 372449b ) - DSCN6595.JPG ( 395404b ) - |
|
10.09.2012 22:12 -
|
2504340
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak mám taky hotovo . Na utahování jsem měl háček a lo to paráda ...
.link.
.link.
Tak mám taky hotovo . Na utahování jsem měl háček a lo to paráda ...
http://imageshack.us/photo/my-images/840/img1789qy.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/703/img1788qk.jpg/
|
|
11.09.2012 08:43 -
|
2504450
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Tak potah volantu Maria Cavallo edo/černý, je na svém místě, na první pokus a v pohodě, dotahováno háčkem. Doba namočení asi 50 min. Vypadá luxusně a bezva padne do ruky. Vřele doporučuji.
Tak potah volantu Maria Cavallo edo/černý, je na svém místě, na první pokus a v pohodě, dotahováno háčkem. Doba namočení asi 50 min. Vypadá luxusně a bezva padne do ruky. Vřele doporučuji.:palec
Přílohy: DSC_0173orez.jpg ( 282979b ) - |
|
14.03.2013 20:09 -
|
2557140
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
tak ta to koukám, ..., a taky bych potřebovala obnovit ooupaný volant. Budu to řeit tímto: .link. Mám obavu, e kůe by mne moc studila do rukou, tak proto koich; a e výsledný průměr volantu by byl u a příli objemný na moje malé tlapky.
tak ta to koukám, ..., a taky bych potřebovala obnovit ooupaný volant. Budu to řeit tímto: http://www.levne-zbozi.com/potah-volantu-ovci-vlna-p12501 Mám obavu, e kůe by mne moc studila do rukou, tak proto koich; a e výsledný průměr volantu by byl u a příli objemný na moje malé tlapky.
|
|
14.03.2013 21:12 -
|
2557201
|
|
stano1
|
|
|
Keď u,tak len Maria Cavallo dával som ho u na tretie auto a ak budem dáva znovu tak len tento.
V zime určite nieje studený,pretoe pod koou je ete vrstva peny,ktorá izoluje. Chladnejia je určite umelá hmota.
Keď u,tak len Maria Cavallo dával som ho u na tretie auto a ak budem dáva znovu tak len tento.
V zime určite nieje studený,pretoe pod koou je ete vrstva peny,ktorá izoluje. Chladnejia je určite umelá hmota.
|
|
14.03.2013 21:59 -
|
2557265
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Potvrzuju, e ani v těch mrazech co teď jsou volant zdaleka nestudí..
Potvrzuju, e ani v těch mrazech co teď jsou volant zdaleka nestudí.. ;)
|
|
15.03.2013 14:08 -
|
2557582
|
|
fanda C5
|
|
|
Nene, mají různé barvy, stačí si jen vybrat k interiéru a v zimě opravdu nezebe, jen v prvním okamiku uchopení, co je normální.
Nene, mají různé barvy, stačí si jen vybrat k interiéru a v zimě opravdu nezebe, jen v prvním okamiku uchopení, co je normální.;-)
|
|
15.03.2013 15:02 -
|
2557606
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
a jaký je konečný průměr věnce volantu?
a jaký je konečný průměr věnce volantu? :-o
|
|
15.03.2013 15:26 -
|
2557621
|
|
fanda C5
|
|
|
No je to tak o 5 mm větí průměr věnce volantu, je to přijemné na drení, průměr volantu je větí zanedbatlně. Take pohoda na drení, má to i syn v Xa a taky bez problémů.
No je to tak o 5 mm větí průměr věnce volantu, je to přijemné na drení, průměr volantu je větí zanedbatlně. Take pohoda na drení, má to i syn v Xa a taky bez problémů.
|
|
15.03.2013 21:07 -
|
2557904
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no ja jsem se ji jednou taky chystal potáhnout volant, ale ná mladý na to juknul a řekl a to skusím naplácat takovýn bazmekem co on mae na boty, je to nějaký tuk, pouívá se i na koňská sedla a dokonce i na koené bundy. Tak jsem to skusil, vechen tuk zmizel snad během hodiny, nebylo co letit, tak jsem to mamazal jetě jednou, nechal asi 1/2 hoďky a pak vyletil. A volant starý 8 let vypadá jako zánovní, take letos ho taky máznu. Jinak Cavalo vypadá sluně, mně jenom obecně vadí tlusté volanty.
no ja jsem se ji jednou taky chystal potáhnout volant, ale ná mladý na to juknul a řekl a to skusím naplácat takovýn bazmekem co on mae na boty, je to nějaký tuk, pouívá se i na koňská sedla a dokonce i na koené bundy. Tak jsem to skusil, vechen tuk zmizel snad během hodiny, nebylo co letit, tak jsem to mamazal jetě jednou, nechal asi 1/2 hoďky a pak vyletil. A volant starý 8 let vypadá jako zánovní, take letos ho taky máznu. Jinak Cavalo vypadá sluně, mně jenom obecně vadí tlusté volanty. ;-)
|
|
16.03.2013 11:20 -
|
2558059
|
|
fanda C5
|
|
|
Tak já neměl koený potah, jen plast a ten byl místy omakaný a prosvítalo jádro věnce ven, na pohled nic moc, koený potah bylo jedno z moných řeení. Důleité je, e to pevně přilne k věnci a nehrozí nějaké protočení, či jiná nepříjemnost za jízdy, co by mohla překvapit, v nejméně vhodnou chvíli. Průměr věnce narostl minimálně.
Tak já neměl koený potah, jen plast a ten byl místy omakaný a prosvítalo jádro věnce ven, na pohled nic moc, koený potah bylo jedno z moných řeení. Důleité je, e to pevně přilne k věnci a nehrozí nějaké protočení, či jiná nepříjemnost za jízdy, co by mohla překvapit, v nejméně vhodnou chvíli. Průměr věnce narostl minimálně.
|
|
| |
|
|