| | |
08.09.2008 13:49 -
Re: Potah na volant
|
167932
|
|
Darja
|
|
|
Ruzo, ten potah je pekny .link.
Jo, jeste jeden bystry napad calounika, jak mit na volantu stejnou kuzi: "tak to vystriheneme ze zadni sedacky, tu moc nepouzivate"
Ruzo, ten potah je pekny http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84376269_3.jpg
Jo, jeste jeden bystry napad calounika, jak mit na volantu stejnou kuzi: "tak to vystriheneme ze zadni sedacky, tu moc nepouzivate" :-))))
|
|
11.09.2008 21:06 -
|
167933
|
|
Darja
|
|
|
Vcera jsem byla v hobbycaru, maji tam vystavene ty potahy na volant z prave kuze Mario Cavallo,
Hrozne prijemne na omak a i ta seda vypada, ze se do c5 hodi .link.
Vcera jsem byla v hobbycaru, maji tam vystavene ty potahy na volant z prave kuze Mario Cavallo,
Hrozne prijemne na omak a i ta seda vypada, ze se do c5 hodi http://www.hobbycar.cz/engine.php?idin=(id=4981)&viewd=1&lang=cz&x[0]=2
|
|
11.09.2008 21:42 -
|
167934
|
|
Darja
|
|
|
ale tam to maji na prodejne navlecene na volantu a muzes si to "osahat" )
ale tam to maji na prodejne navlecene na volantu a muzes si to "osahat" :-)))
|
|
20.09.2008 22:42 -
|
167935
|
|
assasin
|
|
|
Tak včera som sa aj ja popasoval s poahom na volant. Kúpil som čisto čierny od M. Cavallo. Trvalo mi to tri hodiny, ale na koniec som spokojný. Zostalo mi ete tak 40 cm núry. Po prvej tritvrte hodine, keď som dovtedy spravil len 6 cm, som naiel spôsob, jednotlivé vy som podvliekol tenkým skrutkovákom a tak uahoval.
Tak včera som sa aj ja popasoval s poahom na volant. Kúpil som čisto čierny od M. Cavallo. Trvalo mi to tri hodiny, ale na koniec som spokojný. Zostalo mi ete tak 40 cm núry. Po prvej tritvrte hodine, keď som dovtedy spravil len 6 cm, som naiel spôsob, jednotlivé vy som podvliekol tenkým skrutkovákom a tak uahoval.
|
|
05.11.2008 09:43 -
|
167936
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak tento potah na volant .link. jsem teď viděl v Tescu za 200,- Kč.
Já ho ale z volantu sundal a na původním volantu jsem noem okrabal vymačkané hrbolky z kůe (i kdy pochybuji, e to vůbec kůe je) a nastříkal ho silikonovým olejem, který má kůi konzervovat. Pár dní byl mastnějí, potom u dobrý. Kráse to sice moc nepřidalo, ale alespoň na omak je příjemnějí.
Tak tento potah na volant http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84376269_7.jpg jsem teď viděl v Tescu za 200,- Kč.
Já ho ale z volantu sundal a na původním volantu jsem noem okrabal vymačkané hrbolky z kůe (i kdy pochybuji, e to vůbec kůe je) a nastříkal ho silikonovým olejem, který má kůi konzervovat. Pár dní byl mastnějí, potom u dobrý. Kráse to sice moc nepřidalo, ale alespoň na omak je příjemnějí.
|
|
02.03.2009 19:30 -
|
520506
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Zdravím vechny! Jen malý dotaz,napadlo mně to neobívat zbůsobem uvedeným v návodu,ale něrovat steh do tvaru V jako se ujou sportovní volanty.Nevím ale jestli vyjde pagát?Nemá někdo skuenost?Předem díky za odezvu.
Zdravím vechny! Jen malý dotaz,napadlo mně to neobívat zbůsobem uvedeným v návodu,ale něrovat steh do tvaru V jako se ujou sportovní volanty.Nevím ale jestli vyjde pagát?Nemá někdo skuenost?Předem díky za odezvu.:-)
|
|
02.05.2009 12:36 -
|
660565
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Tak jsem se odhodlal nainstalovat potah na volant a obít ho tím něrováním fotky nevyschlého potahu mám v galerii.Práce nebyla těká jen to fakt řee do prstů.Mé obavy o délku pagátu se nepotvrdili protoe vyel tak tak akorát
Tak jsem se odhodlal nainstalovat potah na volant a obít ho tím něrováním fotky nevyschlého potahu mám v galerii.Práce nebyla těká jen to fakt řee do prstů.Mé obavy o délku pagátu se nepotvrdili protoe vyel tak tak akorát:-)
|
|
13.08.2010 12:22 -
|
2352836
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Tak konečne po 4 rokoch som si naiel čas na prečalúnenie koeného volantu. Bratislava s montáou za 6 hodín : 80
Tak konečne po 4 rokoch som si naiel čas na prečalúnenie koeného volantu. Bratislava s montáou za 6 hodín : 80
Přílohy: 7.JPG ( 320917b ) - nový potah |
|
15.08.2010 11:06 -
|
2353081
|
|
Lubik
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
já jsem koupil koený potah na volant v OBI ve těrboholích v Praze. Mají ho tam v prvním patře v barvách červená, modrá, edá a černá. Cena je asi 1200,-
já jsem koupil koený potah na volant v OBI ve těrboholích v Praze. Mají ho tam v prvním patře v barvách červená, modrá, edá a černá. Cena je asi 1200,-
|
|
25.10.2010 20:35 -
|
2360257
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Ahoj, neznáte někoho odzkoueného na přečalounění volantu. To co má Silvo viz. obrázek ví je docela pěkná práce.
Ahoj, neznáte někoho odzkoueného na přečalounění volantu. To co má Silvo viz. obrázek ví je docela pěkná práce.
|
|
25.10.2010 22:29 -
|
2360319
|
|
zico
|
|
|
ja a moji znami vyuzivame sluzby jednej pani pri Povazskej Bystrici. Volant jej moze ist postou alebo osobne a ked ste dopredu dohodnuti, ma ho za 3 hodky hotovy. Ak si dobre pamatam, loove 50 E za kus. Vkusna a poctiva pracicka
ja a moji znami vyuzivame sluzby jednej pani pri Povazskej Bystrici. Volant jej moze ist postou alebo osobne a ked ste dopredu dohodnuti, ma ho za 3 hodky hotovy. Ak si dobre pamatam, loove 50 E za kus. Vkusna a poctiva pracicka :-d
|
|
09.04.2011 17:43 -
|
2383173
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Růa napsal(a): Kdy jsem auto kupoval, dal mi ten prodejce na původní osahaný volant nový lehce nandavací potah. Viz. foto:
.link.
Na volantu se neprotáčí a i barva je stejná. Nevím kde ho koupil, ale na netu určitě i něco takového bude.
Já osobně jsem ho sundal, protoe věnec je potom opravdu nepříjemně tlustý a vzhledově to také nic moc.
Ceny nových volantů, dříve uvedené, muhu potvrdit, také jsem se ptal. Kdyby stál do 2 500,- Kč, tak bych koupil i nový. Ale takhle vydrím í s tím co mám. Na funkci to ádný vliv nemá, točit s ním jde .
:-o
|
|
28.08.2012 20:16 -
|
2501958
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak dnes jsem koupil Máriu od Cavalírů pro svý autí za 300Kč. Cena dokonalost, jen tý práce se děsim. Ostrý předměty budu muset schovat, páč jak mi to nepude, tak bych to rozřezal jako Petr.bo..
Je lepí pouít přiloený provázek nebo koupit u nějakejch Koaků nějakej barevnej?
Tak dnes jsem koupil Máriu od Cavalírů pro svý autí za 300Kč. Cena dokonalost, jen tý práce se děsim. Ostrý předměty budu muset schovat, páč jak mi to nepude, tak bych to rozřezal jako Petr.bo.. :-)
Je lepí pouít přiloený provázek nebo koupit u nějakejch Koaků nějakej barevnej?
|
|
29.08.2012 09:01 -
|
2502087
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Hmm, cena moc zaujímavá, pred pár rokmi som kupoval na Xantiu a stálo to okolo 1000Sk.
Práca je dos makačka, ak sa dobre pamätám - kou namoči na 15min do teplej vody a potom trpezlivo zoíva, dodaný pagát je fajn.
Viac detailov mi malo by v priloenom návode.
Moja práca na Xantii sem: .link.
Hmm, cena moc zaujímavá, pred pár rokmi som kupoval na Xantiu a stálo to okolo 1000Sk.
Práca je dos makačka, ak sa dobre pamätám - kou namoči na 15min do teplej vody a potom trpezlivo zoíva, dodaný pagát je fajn. :-))))
Viac detailov mi malo by v priloenom návode.
Moja práca na Xantii sem: http://www.xantiaclub.cz/poradna/viewtopic.php?t=1091
|
|
29.08.2012 09:17 -
|
2502096
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No i teď to stojí cca 700-1000.. Já to koupil na aukru, kde to prodávala nějaká enská.. Je to fungl nový, komplet jak má bejt, tak nekupto.. Tý práce se ale bojim, sem vcelku kliďas, ale jak mě něco napumpuje, tak to je patný..
Ten potah na xantui je ok, je to to samý, jen já budu mít světle hnědej.. A koukám, e ty má vy i přes ty překáky volantu, ostatní tam mají volné dírky, tzn e to mají zezadu? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem to nedělal..
No i teď to stojí cca 700-1000.. ;-) Já to koupil na aukru, kde to prodávala nějaká enská.. Je to fungl nový, komplet jak má bejt, tak nekupto.. :) Tý práce se ale bojim, sem vcelku kliďas, ale jak mě něco napumpuje, tak to je patný..
Ten potah na xantui je ok, je to to samý, jen já budu mít světle hnědej.. :palec A koukám, e ty má vy i přes ty překáky volantu, ostatní tam mají volné dírky, tzn e to mají zezadu? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem to nedělal.. :nevim
|
|
29.08.2012 09:27 -
|
2502113
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Maria Cavallo jsem před třemi lety dával eně na Peugeota. Od utahování pagátu jsem měl pořezané prsty, ale potah je příjemný, dobře vypadá a zatím na něm není vidět stárnutí. Na vnitřní straně volantu je hmatem cítit ití - tím se lií od originál potahů a občas to někomu můe být nepříjemné.
.link.
Maria Cavallo jsem před třemi lety dával eně na Peugeota. Od utahování pagátu jsem měl pořezané prsty, ale potah je příjemný, dobře vypadá a zatím na něm není vidět stárnutí. Na vnitřní straně volantu je hmatem cítit ití - tím se lií od originál potahů a občas to někomu můe být nepříjemné.
http://www.auto-doplnky.com/kozeny-potah-volantu-maria-cavallo-cerny-30183.html
|
|
29.08.2012 11:19 -
|
2502132
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Jj, to je dobře e to vydrí, kor za tu cenu.. Zkusim to s rukavicema, ale nevim jak to v nich půjde, mě se v nich blbě dělá..
Jj, to je dobře e to vydrí, kor za tu cenu.. :palec Zkusim to s rukavicema, ale nevim jak to v nich půjde, mě se v nich blbě dělá.. ;)
|
|
29.08.2012 22:29 -
|
2502231
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Tak potah je doma. Po prohlédnutí a přečtení to vypadá jako triviální brnkačka, ani ten provázek mě neřee.. No věřim, e neděle mě velmi rychle vyvede z omylu..
Tak potah je doma. Po prohlédnutí a přečtení to vypadá jako triviální brnkačka, ani ten provázek mě neřee.. No věřim, e neděle mě velmi rychle vyvede z omylu.. :-))))
|
|
30.08.2012 08:50 -
|
2502252
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Je pravda e holými rukami to dos ree, ale je to presnejie ako v rukaviciach
A tie vy nemám cez ramená volantu, tam je to len akoe poprevliekané, zo zadu nie je nič
BTW, toto je PRAVÁ koa, nie ako na C5 III, kde sa mi u lúpe volant (výbava Exclusive). Za toto by som asi fakt vradil... To je tak, keď sa etrí tam kde sa nemá
Je pravda e holými rukami to dos ree, ale je to presnejie ako v rukaviciach :-)
A tie vy nemám cez ramená volantu, tam je to len akoe poprevliekané, zo zadu nie je nič :-))))
BTW, toto je PRAVÁ koa, nie ako na C5 III, kde sa mi u lúpe volant (výbava Exclusive). Za toto by som asi fakt vradil... To je tak, keď sa etrí tam kde sa nemá :-(
|
|
30.08.2012 11:05 -
|
2502266
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Zdravím kolegové, odkud a za kolik ten potah kupujete, podle barvy interiéru bych měl mít barvu edivou, ale jsem na vahách, zda nevzít černou a nebo kombinaci černoedá. Měl jste někdo odvahu jít do kontrastu? Jak to vypadá v reálu?
Zdravím kolegové, odkud a za kolik ten potah kupujete, podle barvy interiéru bych měl mít barvu edivou, ale jsem na vahách, zda nevzít černou a nebo kombinaci černoedá. Měl jste někdo odvahu jít do kontrastu? Jak to vypadá v reálu?;-)
|
|
| |
|
|