Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
Darja
04.06.2009 08:28 - Re: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
99
add pan vrchní:
Ani nešlo o to, že by se špatně choval k hostům, kdepák. Spíš jde o to, jak začal z ničeho nic měnit pravidla hry. Koukala jsem do poznámek, co jsem si dělala, když jsme byli poprvé na penzionu. Fakt měla být cena 250Kč za noc i se snídaní. On řekl, že na tom jsme se nemohli dohodnout, že to neřekl a že snídaně pěkně za 40Kč k tomu.
Pak šlo o to, že když jsme večer měli grilovat (po předchozí domluvě mu to vůůbec nevadilo) a počasí bylo tak hnusné, že jsme se dohodli, že se maso připraví uvnitř- ohřeje se a strčí se do ohřívací mísy. Práce na cca 30 minut, hodně nešikovný tvor 40 minut. Za tuto službu jsme zaplatili 2000 Kč. Když jsem se ptala proč, bylo mi řečeno, že tu kvůli nám drží personál (domluva byla, večer jen číšnice, kuchař není potřeba).

Co mě osobně nejvíc vadilo, že jsem do čtyřlístku volala začátkem února, že chci celý penzion. Zaznělo žádnej problém. Za 4 dny jsme tam jeli s alxem a bylo nám oznámeno, že už jsou 4 pokoje fuč. Jak to? No, prostě někdo zavolala a zarezervoval si je. Stejně jako já celý penzion.
Inu, domluvili jsme se, že my budeme mít celé první patro a ta druhá společnost bude mít pokoje nahoře, ve druhém patře. A se nerušíme. Pan vedoucí mi dal seznam pokojů 1-9, na kterých stej byli ubytovaní.
Když začali přijízdět účastníci srazu, oznámil mi, že potřebuje naše dvojlůžkáče a že nám dá namísto toho 8mi lůžkáč ve druhém patře. No jako gól. To jsem řekla, že prostě ne, že já mám lidi už do pokojů rozstrkané a domluva byla 1-9. (samozřejmě se na něj ti druzí hosté naštvali, pochybuju, že jim řekl, o naší bujaré společnosti).
No a aby to mělo vrchol, pan vedoucí pronesl: "no, víte ale, že budete platit za každé lůžko na pokoji". Pronesl to hned po tom, co se pochlubil, že do všech pokojů narvali postele navíc, protože před náma tam byl dětský tábor a potřebovali nafouknout penzion. Tak jsem zase řekla, že já mám seznam, kolik na pokoji mělo být lůžek, takže se budu řídit původním počtem a né tím novým.

Možná, kdyby si pán trochu uměl organizovat věci, psát si věci a nesliboval, co nemůže splnit, bylo by to lepší. Ale z praktických důvodů se na Dvojlístek příští rok už nepodíváme.

P.S. Kdo měl co pod postelí?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator