Darja
|
04.06.2009 08:28 -
Re: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
|
|

|
add pan vrchní:
Ani nelo o to, e by se patně choval k hostům, kdepák. Spí jde o to, jak začal z ničeho nic měnit pravidla hry. Koukala jsem do poznámek, co jsem si dělala, kdy jsme byli poprvé na penzionu. Fakt měla být cena 250Kč za noc i se snídaní. On řekl, e na tom jsme se nemohli dohodnout, e to neřekl a e snídaně pěkně za 40Kč k tomu.
Pak lo o to, e kdy jsme večer měli grilovat (po předchozí domluvě mu to vůůbec nevadilo) a počasí bylo tak hnusné, e jsme se dohodli, e se maso připraví uvnitř- ohřeje se a strčí se do ohřívací mísy. Práce na cca 30 minut, hodně neikovný tvor 40 minut. Za tuto slubu jsme zaplatili 2000 Kč. Kdy jsem se ptala proč, bylo mi řečeno, e tu kvůli nám drí personál (domluva byla, večer jen čínice, kuchař není potřeba).
Co mě osobně nejvíc vadilo, e jsem do čtyřlístku volala začátkem února, e chci celý penzion. Zaznělo ádnej problém. Za 4 dny jsme tam jeli s alxem a bylo nám oznámeno, e u jsou 4 pokoje fuč. Jak to? No, prostě někdo zavolala a zarezervoval si je. Stejně jako já celý penzion.
Inu, domluvili jsme se, e my budeme mít celé první patro a ta druhá společnost bude mít pokoje nahoře, ve druhém patře. A se neruíme. Pan vedoucí mi dal seznam pokojů 1-9, na kterých stej byli ubytovaní.
Kdy začali přijízdět účastníci srazu, oznámil mi, e potřebuje nae dvojlůkáče a e nám dá namísto toho 8mi lůkáč ve druhém patře. No jako gól. To jsem řekla, e prostě ne, e já mám lidi u do pokojů rozstrkané a domluva byla 1-9. (samozřejmě se na něj ti druzí hosté natvali, pochybuju, e jim řekl, o naí bujaré společnosti).
No a aby to mělo vrchol, pan vedoucí pronesl: "no, víte ale, e budete platit za kadé lůko na pokoji". Pronesl to hned po tom, co se pochlubil, e do vech pokojů narvali postele navíc, protoe před náma tam byl dětský tábor a potřebovali nafouknout penzion. Tak jsem zase řekla, e já mám seznam, kolik na pokoji mělo být lůek, take se budu řídit původním počtem a né tím novým.
Moná, kdyby si pán trochu uměl organizovat věci, psát si věci a nesliboval, co nemůe splnit, bylo by to lepí. Ale z praktických důvodů se na Dvojlístek přítí rok u nepodíváme.
P.S. Kdo měl co pod postelí? |
| |
| |