| | |
06.02.2009 16:07 -
2. letní sraz 2009 - Diskuze
|
387062
|
|
Darja
|
|
|
Zde můeme diskutovat k Letnímu srazu, který se bude konat 29.-30.5 2009 ve městečku Seč.
Sraz bude od pátku do neděle, hlavním dnem bude sobota.
Na pátek se chystá malá soutě, do které se budeme registrovat předem Po soutěi, kterou plánujeme do pozdních večerních hodin, se odebereme na penzion k pokecu a pitivu
V sobotu bude začátek srazu posunut na dopolední hodiny, začátek předběně počítáme na 10-11 hodinu. Odebereme se na spanilou jízdu a pak na obídek.
Po obídku se zase sjednotíme na z minula ji známém parkoviti u přehrady, kde budou probíhat soutěe (nebojte se, e letos bychom vám omotávali hlavu plínkou a jezdili byste po slepu, mám na Vás příchystaného něco jiného )
A během soutěí mám pro Vás malý (vlastně dost velký a těký) bonbónek... Přijede se nám ukázat a vyzkouet nejnovějí sestřička naich pěulí, předem můu prozradit, e to bude varianta Tourer a pan Říha z Pardubického Citroenu nám bude plně k dispozici, co se dotazů týká a jízd týká.
Po skončení soutěí se zase odebereme na penzion, vyhodnotíme, jak nám to lo a vrhneme se na jídlo, pití, grilování a veobecné veselí.
Neděli se jako kadoročně půjdeme na výlet a pak se rozdejeme do svých domovů.
Zde můeme diskutovat k Letnímu srazu, který se bude konat 29.-30.5 2009 ve městečku Seč.
Sraz bude od pátku do neděle, hlavním dnem bude sobota.
Na pátek se chystá malá soutě, do které se budeme registrovat předem:-)) Po soutěi, kterou plánujeme do pozdních večerních hodin, se odebereme na penzion k pokecu a pitivu:palec
V sobotu bude začátek srazu posunut na dopolední hodiny, začátek předběně počítáme na 10-11 hodinu. Odebereme se na spanilou jízdu a pak na obídek.
Po obídku se zase sjednotíme na z minula ji známém parkoviti u přehrady, kde budou probíhat soutěe (nebojte se, e letos bychom vám omotávali hlavu plínkou a jezdili byste po slepu, mám na Vás příchystaného něco jiného :-)) )
A během soutěí mám pro Vás malý (vlastně dost velký a těký) bonbónek... Přijede se nám ukázat a vyzkouet nejnovějí sestřička naich pěulí, předem můu prozradit, e to bude varianta Tourer a pan Říha z Pardubického Citroenu nám bude plně k dispozici, co se dotazů týká a jízd týká.
Po skončení soutěí se zase odebereme na penzion, vyhodnotíme, jak nám to lo a vrhneme se na jídlo, pití, grilování a veobecné veselí.
Neděli se jako kadoročně půjdeme na výlet a pak se rozdejeme do svých domovů.
|
|
06.02.2009 17:12 -
Re: 2. letní sraz 2009 - Diskuze
|
387066
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
No lhavně aby sme se tam veli minule to bylo o fous.
A dáme si to zase těsně kolem přehrady?
No lhavně aby sme se tam veli minule to bylo o fous.
A dáme si to zase těsně kolem přehrady? :-d
|
|
06.02.2009 17:19 -
|
387067
|
|
Darja
|
|
|
Já si myslím.. (řekla blondýna a zrcadlo ji vcuclo ), e se vejdem. V nejhorím se bude parkovat jako v Praze zrcátko na zrcátko a nebo se zatočíme do oblouku. Není nic, co bychom nezvládli
Já si myslím.. (řekla blondýna a zrcadlo ji vcuclo:-)))) ), e se vejdem. V nejhorím se bude parkovat jako v Praze zrcátko na zrcátko :-D a nebo se zatočíme do oblouku. Není nic, co bychom nezvládli:palec
|
|
06.02.2009 17:25 -
|
387068
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Ok jetě nevím v kolika lidech přijedu tak jestli tam budem spát tak by sme raději pro jistotu vzali stan.
Ok jetě nevím v kolika lidech přijedu tak jestli tam budem spát tak by sme raději pro jistotu vzali stan.
|
|
06.02.2009 17:45 -
|
387070
|
|
Krtek
|
|
|
no já to myslel spí tak e si postavíme stan tam někde pod stromem a já se v pohodě vyspim v autě. Musim spát mv izolaci protoe chrápu jako dobytek.
ale ono se uvidí třeba bude volnej jetě nějakej pokoj a budu vědět počet a sloení lidí který se mnou pojedou.
no já to myslel spí tak e si postavíme stan tam někde pod stromem a já se v pohodě vyspim v autě. Musim spát mv izolaci protoe chrápu jako dobytek.:-d
ale ono se uvidí třeba bude volnej jetě nějakej pokoj a budu vědět počet a sloení lidí který se mnou pojedou.
|
|
09.02.2009 22:03 -
|
387126
|
|
Darja
|
|
|
Tak, dnes jsme obeli ubytování v Pensionu u Čtyřlístku (.link.
Penzion je prostorný, má krásnou terásku s posezením (s pergolou), kamenným "přístřekem", kde je grilovací a udírenská vybavenost, samozřejmě večerní grilování OPĚT BUDE
Z terasy je vidět na bazén a dětské hřitě (tady upozorním rodiče meních dětí, e na to pozor! a se někdo nedobrovolně nevykoupe), k dispozici je po domluvě pláový volejbal a tenisový kurt.
Součástí penzionu jsou masáe, solárko, sauna, pivní lázně a nebo vířivka Take pokud někdo přijede v pátek znavený, má monost si na chvilku odskočit zarelaxovat
Pokud bude oklivé počasí, v interiérech místa té dosti.
Předem hlásím, e sobotní oběd proběhne jako loni, tj. bude jídelníček cca z 5 hlavních jídel, před odjezdem na spanilou jízdu si kadý vybere a po návratu bude u jídlo nachystáno. Jde o fakt, abychom kuchaře neuhnali hned v poledne a aby to rychleji odsýpalo
V podstatě máme pro sebe celý penzion, pán nám vyel maximálně vstříc.
Cena je 250 Kč na osobu se snídaní (formou védských stolů).
K dispozici jsou 2, 3, 4, 5 lůkové pokoje, pokoje jsou pěkně zařízené s vlastním soc. zařízením (wc, sprch. kout). Kapacita penzionu je omezená na 22 lůek (doufáme, e se uvolní dalích 8, ale nespoléháme). K tomu je moné bydlet ve dvou chatkách (kadá 6 lůek), chatka má vl. soc. zařízení, ledničku, kuchyň apod, cena chatky 800Kč noc.
Dále je monost i stanování pro cca 4 stany, kdo má chu spát pod stanem
Do konce února bych potřebovala vedět, kdo bude bydlet v penzionu U Čtyřlístku, během zítřka sem dám rozvrh pokojů, vy si jeden vyberete (tak abyste pokud mono naplnili jeho kapacitu) a polete mi zálohu na ubytko. Záloha je 50% z ceny pobytu (2 lidi, dvě noci/2=(2x2x250)/2.... co je třeba 500Kč). Tuto zálohu já polu na penzion a pokoj bude zarezervován. Protoe se jedná o celkem populární místo, potřebuji vědět do konce února, kdo chce bydlet zde.
U chatek je to stejné, stany se rezervovat nemusí, jen mi nahlásí počet.
SAMOZŘEJMĚ od kdy do kdy! A víme
Samozřejmě dalí ubytování (pokud naplníme kapacitu) je moné, ale zajiujete si jej sami, například na VISu, který známe z loňska (.link. hotel Kapitán (.link. autokemp u Letada (.link. a podobné. Ve je relativně kousek od Čtyřlístku (nejblíe Kapitán a Letadlo, viz mapy.cz)
Na Seči je ubytování dost, proto pokud víte, e pojedete, neváhejte s registrací, a nepřijdete pozdě
P.S. Plavky jsou doporučená výbava vozů Večer bude bazén v naí reii
P.P.S Moná bude problém s parkováním, přeci jen nás bude hafo, proto kadý účastník bude dbát pokynů organizátora. Pokud neuposlechne, srazu se nebude účastnit. Prosím, myslete i na ostatní a vyjděte nám v tomto vstříc, předem děkujeme za spolupráci
Pokoje jsou rozdělené
Pokoj č.1 ........2 lůka Autodiag PA-NE
Pokoj č.2..........4 lůka máca 2 lůka (samostatný pokoj c.1) Simca 2 luzka SO-NE (sam. pokoj c.2)
Pokoj č.3..........3 lůka lemone 2 luzka Pa-NE TomikmPA-NE 1 luzko
Pokoj č.4..........4 lůka jaara 1 luzko PA-NE + znami od maci 3 luzka
Pokoj č.5..........3 lůka Bighrosik PA-NE
Pokoj č.6............3 lůka Artsvec (2 luzka) + ricardo PA-NE (1 luzko)
Pokoj č.7............2 lůka Jumep 2 luzkaPa-NE
Pokoj č.8 ...........3 lůka stano1 3 luzka
Pokoj č.9 ...........3 lůka karlos.8 3 luzka
Chatka 1. Tief, Alx, Darja, Instalatér-CT-NE
Chatka 2. Zulu23+ Shrek PA-NE
Chatka 3. Mazosek 2 luzka
ZALOHY NA 670100-2201638659/6210 VARIABILNI SYMBOL 111, SPECIFICKY SYMBOL je identifikacni cislo uzivatele, do poznamky NICK!
Kdo nezaplati zalohu, jeho pokoj nabidneme dalsim
Tak, dnes jsme obeli ubytování v Pensionu u Čtyřlístku (http://www.penzion-uctyrlistku.cz/).
Penzion je prostorný, má krásnou terásku s posezením (s pergolou), kamenným "přístřekem", kde je grilovací a udírenská vybavenost, samozřejmě večerní grilování OPĚT BUDE :-)
Z terasy je vidět na bazén a dětské hřitě (tady upozorním rodiče meních dětí, e na to pozor! a se někdo nedobrovolně nevykoupe), k dispozici je po domluvě pláový volejbal a tenisový kurt.
Součástí penzionu jsou masáe, solárko, sauna, pivní lázně a nebo vířivka :-) Take pokud někdo přijede v pátek znavený, má monost si na chvilku odskočit zarelaxovat :))
Pokud bude oklivé počasí, v interiérech místa té dosti.
Předem hlásím, e sobotní oběd proběhne jako loni, tj. bude jídelníček cca z 5 hlavních jídel, před odjezdem na spanilou jízdu si kadý vybere a po návratu bude u jídlo nachystáno. Jde o fakt, abychom kuchaře neuhnali hned v poledne a aby to rychleji odsýpalo :-)
V podstatě máme pro sebe celý penzion, pán nám vyel maximálně vstříc.
Cena je 250 Kč na osobu se snídaní (formou védských stolů).
K dispozici jsou 2, 3, 4, 5 lůkové pokoje, pokoje jsou pěkně zařízené s vlastním soc. zařízením (wc, sprch. kout). Kapacita penzionu je omezená na 22 lůek (doufáme, e se uvolní dalích 8, ale nespoléháme). K tomu je moné bydlet ve dvou chatkách (kadá 6 lůek), chatka má vl. soc. zařízení, ledničku, kuchyň apod, cena chatky 800Kč noc.
Dále je monost i stanování pro cca 4 stany, kdo má chu spát pod stanem :-)
Do konce února bych potřebovala vedět, kdo bude bydlet v penzionu U Čtyřlístku, během zítřka sem dám rozvrh pokojů, vy si jeden vyberete (tak abyste pokud mono naplnili jeho kapacitu) a polete mi zálohu na ubytko. Záloha je 50% z ceny pobytu (2 lidi, dvě noci/2=(2x2x250)/2.... co je třeba 500Kč). Tuto zálohu já polu na penzion a pokoj bude zarezervován. Protoe se jedná o celkem populární místo, potřebuji vědět do konce února, kdo chce bydlet zde.
U chatek je to stejné, stany se rezervovat nemusí, jen mi nahlásí počet.
SAMOZŘEJMĚ od kdy do kdy! A víme :-)
Samozřejmě dalí ubytování (pokud naplníme kapacitu) je moné, ale zajiujete si jej sami, například na VISu, který známe z loňska (http://www.pensionvis.eu/), hotel Kapitán (http://www.hotelkapitan.cz/), autokemp u Letada (http://www.autocamp.estranky.cz) a podobné. Ve je relativně kousek od Čtyřlístku (nejblíe Kapitán a Letadlo, viz mapy.cz)
Na Seči je ubytování dost, proto pokud víte, e pojedete, neváhejte s registrací, a nepřijdete pozdě:-)
P.S. Plavky jsou doporučená výbava vozů :-) Večer bude bazén v naí reii :D
P.P.S Moná bude problém s parkováním, přeci jen nás bude hafo, proto kadý účastník bude dbát pokynů organizátora. Pokud neuposlechne, srazu se nebude účastnit. Prosím, myslete i na ostatní a vyjděte nám v tomto vstříc, předem děkujeme za spolupráci ;-)
Pokoje jsou rozdělené
Pokoj č.1 ........2 lůka Autodiag PA-NE
Pokoj č.2..........4 lůka máca 2 lůka (samostatný pokoj c.1) Simca 2 luzka SO-NE (sam. pokoj c.2)
Pokoj č.3..........3 lůka lemone 2 luzka Pa-NE Tomikm PA-NE 1 luzko
Pokoj č.4..........4 lůka jaara 1 luzko PA-NE + znami od maci 3 luzka
Pokoj č.5..........3 lůka Bighrosik PA-NE
Pokoj č.6............3 lůka Artsvec (2 luzka) + ricardo PA-NE (1 luzko)
Pokoj č.7............2 lůka Jumep 2 luzkaPa-NE
Pokoj č.8 ...........3 lůka stano1 3 luzka
Pokoj č.9 ...........3 lůka karlos.8 3 luzka
Chatka 1. Tief, Alx, Darja, Instalatér -CT-NE
Chatka 2. Zulu23+ Shrek PA-NE
Chatka 3. Mazosek 2 luzka
ZALOHY NA 670100-2201638659/6210 VARIABILNI SYMBOL 111, SPECIFICKY SYMBOL je identifikacni cislo uzivatele, do poznamky NICK!
Kdo nezaplati zalohu, jeho pokoj nabidneme dalsim :-)
|
|
09.02.2009 22:27 -
|
387127
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
PA-NE Rezervuji chatku v počtu 1ks ...co nejblíe k výčepu!!! Děkuji
zulu23+shrek
PA-NE Rezervuji chatku v počtu 1ks :) ...co nejblíe k výčepu!!! Děkuji
zulu23+shrek
|
|
09.02.2009 22:29 -
|
387128
|
|
Darja
|
|
|
CT-NE Darja, alx tief, Instalater chatka (ta s nápisem HeadQuarters )
PA-NE Autodiag 2luzka
CT-NE Darja, alx tief, Instalater chatka (ta s nápisem HeadQuarters :-)))) )
PA-NE Autodiag 2luzka
|
|
09.02.2009 22:33 -
|
387130
|
|
jumep
|
|
|
PA-NE rezervujem 2postelovu izbu, platim hotove v stredu
PA-NE rezervujem 2postelovu izbu, platim hotove v stredu :)
|
|
10.02.2009 10:46 -
|
387133
|
|
máca
|
|
|
Ahoj, já bych chtěla dvojlůkový pokoj v penzionu.Zálohu posílám,na stejný účet jako na trika?
Učtyřlístku
Od 29.5. - 1.6.2009
Ahoj, já bych chtěla dvojlůkový pokoj v penzionu.Zálohu posílám,na stejný účet jako na trika?
Učtyřlístku
Od 29.5. - 1.6.2009
|
|
10.02.2009 10:59 -
|
387135
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Zdar, prosím o rezervaci třílůkového pokoje v penzionu U čtyřlístku v termínu 29.5.- 1.6. 2009.
Zdar, prosím o rezervaci třílůkového pokoje v penzionu U čtyřlístku v termínu 29.5.- 1.6. 2009.
|
|
10.02.2009 15:53 -
|
387149
|
|
máca
|
|
|
Darjo, tak mi napi na 3 lůák.
Darjo, tak mi napi na 3 lůák.
|
|
10.02.2009 15:55 -
|
387150
|
|
máca
|
|
|
jetě mi dej vědět,zda je stejné to číslo účtu .Dík.
jetě mi dej vědět,zda je stejné to číslo účtu .Dík.
|
|
10.02.2009 16:25 -
|
387151
|
|
Darja
|
|
|
Jedine, co se podoba dvojluzaku je pokoj c.2, tam jsou 2 loznice se spolecnym soc. zarizenim.
Jedine, co se podoba dvojluzaku je pokoj c.2, tam jsou 2 loznice se spolecnym soc. zarizenim.
|
|
10.02.2009 17:25 -
|
387154
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Jak a kde je moné si objednat ubytování? Já osobně můu spát kdekoliv, ale hlavně na posteli.
Jak a kde je moné si objednat ubytování? Já osobně můu spát kdekoliv, ale hlavně na posteli.
|
|
11.02.2009 08:16 -
|
387163
|
|
máca
|
|
|
Darjo,tak nám zamluv ten čtyřlůák a pak k nám jetě někdo bude moct.Kdy by to lo, a se nás tam vejde co nejvíc.
Darjo,tak nám zamluv ten čtyřlůák a pak k nám jetě někdo bude moct.Kdy by to lo, a se nás tam vejde co nejvíc.:-p
|
|
11.02.2009 12:55 -
|
387169
|
|
Bighrosik
|
|
|
Ahoj, prosím o rezervaci třílůkového pokoje v penzionu U čtyrlístku, termín 29.5. - 31.5., zálohu posílám na účet.
Ahoj, prosím o rezervaci třílůkového pokoje v penzionu U čtyrlístku, termín 29.5. - 31.5., zálohu posílám na účet.:palec
|
|
| |
|
|