alx
|
18.03.2009 14:38 -
Re: Polohy Hydractive
|
|

|
milos napsal(a): Prosím o radu od zkuených majitelů C5.
1. Kdy auto zaparkuji je vhodné spustit auto do nejnií polohy tzv. parkovací?
2. V jaké poloze má být hadraulický systém při zvedání celého auta v servisu ?
V normální jízdní a nebo servisní ?
3. Dnes ráno jsem nael pod předkem cca v ose vozu louičku, asi oleje. Podle toho e to bylo naprosto čisté tak mám obavu zda to není z hydrauliky!!!
Předem díky za rady a info.
1. ne, zadna "parkovaci" poloha neexistuje
2. v normalni jizdni, pokud to vyzaduje nejaky servisni zasah tak se auto zvedne ci snizi dle potreby
3. tezko rict, asi by bylo potreba kouknout presne pod jakym mistem se to nachazelo, ale jak psala maca, muze to byt i kondenzat z klimy (i kdyz rano?). Hydraulicka kapalina vsak neni naprosto cista, nemohla to byt jen voda? Asi by bylo dobre popojet a prohlednout si to na svetle, popr. prilozit bily papir a kouknout na zbarveni, promnout mezi prsty apod ...
máca napsal(a): Jo,toho jsem se taky vimla.Ale mně tenkrát v servisu doporučili to spoutět.Dokonce jsem se ptala i jinde a potvrdili mi to.I Bxku jsem měla zvednutou hned,akorát bylo blbý,kdy někdo zaparkoval těsně za mnou a já měla kouli.Tak jsem ho málem odtáhla. 
jen aby nedoslo k dezinformaci, tak ani BX se nema spoustet pri parkovani, nevim kdo ti toto poradil, ale dle meho to je blbost. Duvody uz napsal Buchta. |
| |
| |