jruze
|
19.04.2025 20:20 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
|

|
kedaro napsal(a): Zdravím,
tak u bohuel i moje C5 přestala startovat. A to jsem teď do toho dal zrovna 10000 za technickou, výměnu oleje, hydra. oleje, brzdovky a novou baterku. Auto celkem dlouho převaně stálo, protoe odely zadní koule odpruení a nedalo se s tím jezdit a ty jsem teda nakonec nechal loni v květnu vyměnit (to se jim prý při tom jetě rozpadla pístnice, tak ji sháněli) a teď to přestane startovat. 
Startér se točí a točí i s motorem. Ale říkám si, jestli nemá příli nízké otáčky. V Lexii mi to ukázalo otáčky motoru při startu 160. A taky mi to ukazuje trvalou závadu: Regulace momentu motoru, kdy to rozkliknu, tak to neukazuje ádný kód, ale jen skoro to stejné: Závada regulace točivého momentu motoru.
Čerpadlo spíná při otočení klíčkem. Vyměnil jsem i palivový filtr. A zkouel jsem nastartovat se startovacím sprejem, ale ani to se nepovedlo. To u to vypadalo, e to chytne, ale nakonec nic, jen mi přilo, e to dělalo takové zvuky, jako kdy se o sebe dřou nějaké zuby.
Nevíte, co by s tím mohlo být?
Kdy to nejde ani na sprej tak to vypadá na potkané - zkus zajistit rozvody ( jestli půjdou) kolik mají rozvody ? |
| |
| |