Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
kedaro
19.04.2025 02:33 - Re: Nestartuje / C5 I 2.2HDi
Za?iato?n?k
Zdravím,
tak už bohužel i moje C5 přestala startovat. A to jsem teď do toho dal zrovna 10000 za technickou, výměnu oleje, hydra. oleje, brzdovky a novou baterku. Auto celkem dlouho převažně stálo, protože odešly zadní koule odpružení a nedalo se s tím jezdit a ty jsem teda nakonec nechal loni v květnu vyměnit (to se jim prý při tom ještě rozpadla pístnice, tak ji sháněli) a teď to přestane startovat.
Startér se točí a točí i s motorem. Ale říkám si, jestli nemá příliš nízké otáčky. V Lexii mi to ukázalo otáčky motoru při startu 160. A taky mi to ukazuje trvalou závadu: Regulace momentu motoru, když to rozkliknu, tak to neukazuje žádný kód, ale jen skoro to stejné: Závada regulace točivého momentu motoru.
Čerpadlo spíná při otočení klíčkem. Vyměnil jsem i palivový filtr. A zkoušel jsem nastartovat se startovacím sprejem, ale ani to se nepovedlo. To už to vypadalo, že to chytne, ale nakonec nic, jen mi přišlo, že to dělalo takové zvuky, jako když se o sebe dřou nějaké zuby.
Nevíte, co by s tím mohlo být?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator