Světlono
|
28.09.2022 13:20 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Byl jsem to samé auto projet v sobotu na té převáděcí akci.
V bodě 2,3,4 se naprosto shodnu s Rimmerem.
K bodu 1 za sebe řeknu, e po přepnutí do sportu to jede docela pěkně. Není tam takové pocitové nakopnutí jako u silné nafty, ale 130 je tam za chvilku. Převodovka pracuje skvěle, díky jim za zachování klasického automatu.
K bodu 2 dodám, e u by ta móda lesklého černého laku v interiéru mohla skončit. Volič převodovky není hezký, ale zase nezavazí, bude to o zvyku. Pocitově interiér na místě řidiče člověka více obklopuje, ale vlezl jsem se. Měřím sice jen 180 cm, ale postavu mám spíe jako Zdeněk Srstka, iroké záda a ramena a lo to. Potvrzuji, e středový "tunel" je v přední části zbytečně iroký.
Bod 3 vyí světlost podvozku nemá negativní vliv na jízdní vlastnosti, vystupuje se z toho pohodlněji.
Bod 5, místo vzadu za mě dostatečné na délku, můj pocit byl, e je to trochu uí ne konkurence.
Bod 6, ano není to kombi, není to Superb, ale na "liftback" je to v průměru. V případě potřeby se dá vyhodit ten pořadač pod podlahou. Postrádám vyuitelnějí boční kapsy v kufru, ideálně s "dvířky".
Take motor, převodovka, podvozek jsou OK, zpracování a výbava neurazí.
Při koupi bude hrát roli vyjednaná cena.
Bylo by krásné, kdyby vytvořili i variantu kombi, praktičnost auta by se hodně vylepila.
Vůbec netuím jak to bude jezdit se základním motorem. Dvoulitrová nafta by byl ideální pohon. Ach jo. |
| |
| |