| | |
04.07.2015 17:01 -
Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2837233
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Existuje nějaké auto, které by mi mohlo nahradit mou C5 I ?
Je pohodlná, pro snaí vystupování si ji mohu zvednout, kdy jedu do lázní vezu elektrický vozík, ruční vozík a spoustu bagáe kolem, naloená netahá zadek po zemi.
Kvůli technické závadě jsem letos do lázní musel jet VW Pasatem r.v.2008. Aby se nám vlezlo do Pasatu to co běně vozíme v C5, museli jsme vozíky hodně odstrojit a ostatní zavazadla zredukovat. Najednou táta viděl, e u Pasat není v zatáčkách tak jistý, jako prázdný a celkově byla cesta pro mou krční páteř nepohodlná.
Pitě jestli uvaujete o nějakém nástupci vaí C5.
Existuje nějaké auto, které by mi mohlo nahradit mou C5 I ?
Je pohodlná, pro snaí vystupování si ji mohu zvednout, kdy jedu do lázní vezu elektrický vozík, ruční vozík a spoustu bagáe kolem, naloená netahá zadek po zemi.
Kvůli technické závadě jsem letos do lázní musel jet VW Pasatem r.v.2008. Aby se nám vlezlo do Pasatu to co běně vozíme v C5, museli jsme vozíky hodně odstrojit a ostatní zavazadla zredukovat. Najednou táta viděl, e u Pasat není v zatáčkách tak jistý, jako prázdný a celkově byla cesta pro mou krční páteř nepohodlná.
Pitě jestli uvaujete o nějakém nástupci vaí C5.
|
|
04.07.2015 17:21 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2837240
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
U jsem to tu psal, skoro stejné pérování má Rolls-Royce. 1976 koupili od Citroen licenci. No a kufr taky sluný.
U jsem to tu psal, skoro stejné pérování má Rolls-Royce. 1976 koupili od Citroen licenci. No a kufr taky sluný.
|
|
04.07.2015 17:44 -
|
2837242
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Já potřebuji vůz typu combi a Rolls Royce ho pokud vím nemá
Já potřebuji vůz typu combi a Rolls Royce ho pokud vím nemá ;-)
|
|
04.07.2015 18:03 -
|
2837257
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ulo tam do křoví taky jedno pro mě. A nakonzervuj a neber z toho díly. Za čas se budou vyvaovat uzeným a klobáskama. A budu ruit chov, něco ti vyudím a směníme to.
Ulo tam do křoví taky jedno pro mě. A nakonzervuj a neber z toho díly. Za čas se budou vyvaovat uzeným a klobáskama. A budu ruit chov, něco ti vyudím a směníme to. :-))))
|
|
04.07.2015 18:12 -
|
2837268
|
|
artsvec
|
|
|
V uplíku mám náhradní mobil Nokia E52, protoe jiný nechci. S C5 to budu asi muset udělat stejně
V uplíku mám náhradní mobil Nokia E52, protoe jiný nechci. S C5 to budu asi muset udělat stejně :-)
|
|
04.07.2015 18:15 -
|
2837269
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Správný přístup.
:palec
Správný přístup.
|
|
04.07.2015 18:29 -
|
2837273
|
|
Hanz 397
|
|
|
artsvec napsal(a): V uplíku mám náhradní mobil Nokia E52, protoe jiný nechci. S C5 to budu asi muset udělat stejně
No,to jsem zvědavej,jak C5 nacpe do uplíku
Po stávající C5 bude následovat C6 3,0HDi (absolutně nepotřebuju kombi,take mi to je jedno,e to má malou díru do kufru),tu budu udrovat,dokud to půjde,pak jí zaleju voskem a uloím do stodoly a pokud u Citroen nebude dělat zajímavý auta,tak jdu do (a myslete si o mě,co chcete) BMW 535d GT... Kdo v tom jel,tak chápe.
No,to jsem zvědavej,jak C5 nacpe do uplíku :-d
Po stávající C5 bude následovat C6 3,0HDi (absolutně nepotřebuju kombi,take mi to je jedno,e to má malou díru do kufru),tu budu udrovat,dokud to půjde,pak jí zaleju voskem a uloím do stodoly a pokud u Citroen nebude dělat zajímavý auta,tak jdu do (a myslete si o mě,co chcete) BMW 535d GT... Kdo v tom jel,tak chápe.
|
|
04.07.2015 18:33 -
|
2837274
|
|
Mikra
|
|
|
Koho chleba jí, toho píseň zpívá.
Jetě e nepracuje v Boleslavi. To u by bylo moc.
Koho chleba jí, toho píseň zpívá. :-p
Jetě e nepracuje v Boleslavi. To u by bylo moc. :-))))
|
|
04.07.2015 18:46 -
|
2837281
|
|
Mikra
|
|
|
Snad nekrachujou?
Snad nekrachujou? :-))))
|
|
04.07.2015 20:34 -
|
2837346
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Buď C6 alebo 530d. Iné mi u v hlave nebehá. Tak uvidím do kedy mi bude ete ten biely črep slúi
Buď C6 alebo 530d. Iné mi u v hlave nebehá. Tak uvidím do kedy mi bude ete ten biely črep slúi :)
|
|
04.07.2015 20:40 -
|
2837348
|
|
jumep
|
|
|
vy este mozete c6, ale co mam ja hovorit?
pre mna nahrada uz neexistuje
najskor si dovlecem nejaku ameriku
vy este mozete c6, ale co mam ja hovorit?
pre mna nahrada uz neexistuje :)
najskor si dovlecem nejaku ameriku
|
|
04.07.2015 21:23 -
|
2837354
|
|
jruze
|
|
|
Já se moná nechám přesvědčit do X7 3.0HDI a na popojíďky a blbnutí - závodění si nechám jedno z biturb a za druhé dvě bych se nechal ukecat na tu X7(abych neměl tak jednoduchej ivot a měl kam dávat peníze) i kdy s mím nájezdem by mohla vydret a nezrujnovat mně.
Do C6 opravdu nepůjdu - to bych musel začít chlastat nebo fetovat a dostat se do stavu mimo.-mohl jsem jí mít za 1/3 ceny co se na trhu pohybují a ani to mne neoslovilo.To dám dohromady vechny tři biturba jedno u je,druhé jen doladit drobnosti,třetí asi se na něj dostanu přítí týden (moc toho není - to auto má dost u udělané odemne - jen zkontrolovat v jakém je to stavu páč to 4.měsíce u mne nebylo) a rozvody na ně to mělo přijet,motor dořeím v týdnu a potom se nechám přesvědčovat o prodeji části vozového parku a změně.
Já se moná nechám přesvědčit do X7 3.0HDI a na popojíďky a blbnutí - závodění si nechám jedno z biturb a za druhé dvě bych se nechal ukecat na tu X7(abych neměl tak jednoduchej ivot a měl kam dávat peníze) i kdy s mím nájezdem by mohla vydret a nezrujnovat mně.:nevim:-))))
Do C6 opravdu nepůjdu - to bych musel začít chlastat nebo fetovat a dostat se do stavu mimo.-mohl jsem jí mít za 1/3 ceny co se na trhu pohybují a ani to mne neoslovilo.To dám dohromady vechny tři biturba jedno u je,druhé jen doladit drobnosti,třetí asi se na něj dostanu přítí týden (moc toho není - to auto má dost u udělané odemne - jen zkontrolovat v jakém je to stavu páč to 4.měsíce u mne nebylo) a rozvody na ně to mělo přijet,motor dořeím v týdnu a potom se nechám přesvědčovat o prodeji části vozového parku a změně.
|
|
04.07.2015 22:44 -
|
2837364
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A co na té Nokii máte? Nechápu
Jediné pozitivum co si dokáu představit, je e se s tím dá v pohodě mlátit o zem, nic jiného mě nenapadá.
Jestli chcete mluvit o výdri baterie, tak to neuznávám!
Nebo jste čundraci co jsou týden v lese bez el.proudu?
Přeci mám u postele zásuvku a v autě zapalovač, 12hodin výdre baterie stačí úplně v pohodě... To snad vydrí vechny telefony.
No a aby jsme se dreli tématu, jsem rád e to téma vzniklo. Taky to zatím vidím na konzervaci. koda e nemám kopřivy jako Jarda...
No a co Mercedes E? Jen to asi bude o jiných penězích...
A co na té Nokii máte? Nechápu :-))))
Jediné pozitivum co si dokáu představit, je e se s tím dá v pohodě mlátit o zem, nic jiného mě nenapadá. :-d:-o
Jestli chcete mluvit o výdri baterie, tak to neuznávám! :-p
Nebo jste čundraci co jsou týden v lese bez el.proudu? ;-)
Přeci mám u postele zásuvku a v autě zapalovač, 12hodin výdre baterie stačí úplně v pohodě... To snad vydrí vechny telefony.
No a aby jsme se dreli tématu, jsem rád e to téma vzniklo. Taky to zatím vidím na konzervaci. koda e nemám kopřivy jako Jarda...
No a co Mercedes E? Jen to asi bude o jiných penězích... :-(
|
|
04.07.2015 23:13 -
|
2837367
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no za mna este uvidim co bude v buducnosti, zatial neni po dvoch rokoch najmensi dovod. denne dochadzanie za co najlacnesie a najpohodlnejsie s pocitom bezpecia plni dokonale. dialnica -120km
nechapem celkom tema, ked uvazujete predat stare c5, tak co na citrofore je treba poradit BMW ci Superb? Kazdy 2 prispevok je o pohodli a hydre.
X7 ma jake problemy? jasne, zasa male, nepaci sa atd . Ale ja nezatazeny zasa I a II si neviem vynachvalit skok z C4 na x7. Podla mna aj presedlanie z C5 I do X7 je ako z buducnosti. navyse nova ma konecne dotykovy displej
no aby som to skratil, odpoved na otazku je jednoznacne NOVE AUTO
no za mna este uvidim co bude v buducnosti, zatial neni po dvoch rokoch najmensi dovod. denne dochadzanie za co najlacnesie a najpohodlnejsie s pocitom bezpecia plni dokonale. dialnica -120km
nechapem celkom tema, ked uvazujete predat stare c5, tak co na citrofore je treba poradit BMW ci Superb? Kazdy 2 prispevok je o pohodli a hydre.
X7 ma jake problemy? jasne, zasa male, nepaci sa atd :-p. Ale ja nezatazeny zasa I a II si neviem vynachvalit skok z C4 na x7. Podla mna aj presedlanie z C5 I do X7 je ako z buducnosti. navyse nova ma konecne dotykovy displej :-d
no aby som to skratil, odpoved na otazku je jednoznacne NOVE AUTO :-d
|
|
04.07.2015 23:27 -
|
2837369
|
|
halford1
|
|
|
Tak to vůbec netuím, asi začnu raději chodit pěky.
Tak to vůbec netuím, asi začnu raději chodit pěky.:nevim:-)
|
|
05.07.2015 01:12 -
|
2837380
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ta budoucnost je tak daleko, e ani nevím, co se bude vyrábět za auta.
S tím citovým stahem s nokii také rozumím, letos jsem s manelkou 30 let, také si jí zatím nechám, ale do uplíku ji zavírat nebudu.
No a a jednou přece dojde k rozhodnutí, tak svoláme rodinnou poradu, já, manelka a dva pejsci, proběhne demokratické hlasování a výsledky sdělí manelka.
Ale myslím, e zůstanu u Francouzů, Citroen nebo Paout, no člověk míní a ivot mění, tak jetě úplně jasno nemám.
Ta budoucnost je tak daleko, e ani nevím, co se bude vyrábět za auta. :-d
S tím citovým stahem s nokii také rozumím, letos jsem s manelkou 30 let, také si jí zatím nechám, ale do uplíku ji zavírat nebudu. :-))))
No a a jednou přece dojde k rozhodnutí, tak svoláme rodinnou poradu, já, manelka a dva pejsci, proběhne demokratické hlasování a výsledky sdělí manelka. :-p
Ale myslím, e zůstanu u Francouzů, Citroen nebo Paout, no člověk míní a ivot mění, tak jetě úplně jasno nemám. ;-)
|
|
| |
|
|