Světlono
|
20.02.2022 19:50 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Co se vzduchového podvozku týká, tak v případě Audi se dá dost načíst na jejich klubových stránkách. Servisování je o něco draí ne u Citroenu. Světlá výka se dá měnit.
Co se jiných moností týká, tak jsem se na předváděcí akci projel s C5 Aircross s těmi novými tlumiči. Měl jsem monost výběru trasy, tak jsem si vybral takovou kde byly kostky, dále vytlučená trojková okreska a byl jsem spokojený, ehlilo to velice dobře.
Osobně teď jezdím v Superbu III s adaptivními tlumiči. Na comfort se to pohodlím docela blíí mé bývalé C5 II. Blíí ne rovná Podvozek se ovem zvedat nedá. Lépe to zvládá krátké ostré příčné nerovnosti, typicky spáry.
Na vzduchu jsou i vyí výbavy Jeep Grandcherokee, ale to u je asi jinde. Pokud bych já hledal náhradu za velkého kombíka jako je C5 a potřeboval i nějaké to přizvednutí, tak bych el do A6 Allroad nebo A6 na vzduchu. Alík je na vzduchu vdy, běná A6 podle výbavy. Audin tu jezdí asi nejvíc, lépe se bude shánět ojetina. Mercedes bude o něco draí a o BMW toho moc nevím, ale pokud nejsou v Mnichově schopní udělat skoro u ádného BMW funkční blinkry, tak se bojím úrovně zbytku auta. Nebo, e by to bylo těma typanama co si je kupují ... |
| |
| |