Hanz 397
|
05.01.2022 21:08 -
Re: Chcípnutí a nejde chvíli nastartovat
|
|

|
Tomino77 napsal(a): Ahoj vem, prosím o radu: mám C5 2003 2,2HDi 98kw. Začalo se mi stávat, e auto za jízdy chcíplo-přestalo jet a po zastavení a spoutění spínačky se místo bzučení pumpy v nádri ozývaly takové tupé rány z té pumpy(takové jako bouchání). Po pár minutách pumpa v nádri větinou zase při opakovaném spoutění spínačky zabzučí, natlakuje a pak to chytne na up. Kdy pak jedu tak, e to nevytáčím, jede to, klidně i déle. Kdy vak přidám více plyn, zatáhne to, pak hned chcípne a pak zase při spoutění spínačky několik minut ty tupé rány z nádre .... Myslel jsem, e je to tou pumpou, tak jsem dnes koupil novou - Bosch, uil si super výměnu...asi někteří znáte... a s radostí jsem vyjel... po pár km naprosto stejný problém...auto při zátahu chcíplo a z nádre zase naprosto stejné tupé zvuky, při zapínání spínačky, jako s tou starou pumpou. Nemáte někdo prosím tip, co s tím?....Dlouho se tam neměnil palivový filtr, ale nevím, jestli toto můe takhle dělat kvůli něj.... díky.
Podívej se do BSM, jestli není vypálený první velký konektor, nebo (ale to si teď nejsem jistej) asi 2., nebo třetí pojistka jakoby roztavená. Je to myslím 30A
Něco takového: .link. |
| |
| |