| | |
18.07.2021 13:25 -
Chcípnutí a nejde chvíli nastartovat
|
3316597
|
|
Milan0s
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj, Dobrý den
Na Citroenu C5 2, 2,2 HDI se mi asi 3-4 stalo, e za jízdy třeba na semaforech to chcíplo a chvíli nelo nastartovat Lexia ukázala - Signál otáčkoměru chybný signál (P0339).
Tak se chci zeptat kde ho najdu, viděl jsem nějaké video, e mění crankshaft sensor ( jestli je to on ) někde pod sáním a váhou vzduchu a nebo je to někde u řemenice?
Děkuji moc za odpovědi
Ahoj, Dobrý den
Na Citroenu C5 2, 2,2 HDI se mi asi 3-4 stalo, e za jízdy třeba na semaforech to chcíplo a chvíli nelo nastartovat Lexia ukázala - Signál otáčkoměru chybný signál (P0339).
Tak se chci zeptat kde ho najdu, viděl jsem nějaké video, e mění crankshaft sensor ( jestli je to on ) někde pod sáním a váhou vzduchu a nebo je to někde u řemenice?
Děkuji moc za odpovědi
|
|
23.07.2021 13:11 -
Re: Chcípnutí a nejde chvíli nastartovat
|
3317017
|
|
Milan0s
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Nikdo neví?
Nikdo neví? :nevim
|
|
04.01.2022 20:37 -
prosba o radu - C5 přestává jet.
|
3330850
|
|
Tomino77
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj vem, prosím o radu: mám C5 2003 2,2HDi 98kw. Začalo se mi stávat, e auto za jízdy chcíplo-přestalo jet a po zastavení a spoutění spínačky se místo bzučení pumpy v nádri ozývaly takové tupé rány z té pumpy(takové jako bouchání). Po pár minutách pumpa v nádri větinou zase při opakovaném spoutění spínačky zabzučí, natlakuje a pak to chytne na up. Kdy pak jedu tak, e to nevytáčím, jede to, klidně i déle. Kdy vak přidám více plyn, zatáhne to, pak hned chcípne a pak zase při spoutění spínačky několik minut ty tupé rány z nádre .... Myslel jsem, e je to tou pumpou, tak jsem dnes koupil novou - Bosch, uil si super výměnu...asi někteří znáte... a s radostí jsem vyjel... po pár km naprosto stejný problém...auto při zátahu chcíplo a z nádre zase naprosto stejné tupé zvuky, při zapínání spínačky, jako s tou starou pumpou. Nemáte někdo prosím tip, co s tím?....Dlouho se tam neměnil palivový filtr, ale nevím, jestli toto můe takhle dělat kvůli něj.... díky.
Ahoj vem, prosím o radu: mám C5 2003 2,2HDi 98kw. Začalo se mi stávat, e auto za jízdy chcíplo-přestalo jet a po zastavení a spoutění spínačky se místo bzučení pumpy v nádri ozývaly takové tupé rány z té pumpy(takové jako bouchání). Po pár minutách pumpa v nádri větinou zase při opakovaném spoutění spínačky zabzučí, natlakuje a pak to chytne na up. Kdy pak jedu tak, e to nevytáčím, jede to, klidně i déle. Kdy vak přidám více plyn, zatáhne to, pak hned chcípne a pak zase při spoutění spínačky několik minut ty tupé rány z nádre .... Myslel jsem, e je to tou pumpou, tak jsem dnes koupil novou - Bosch, uil si super výměnu...asi někteří znáte... a s radostí jsem vyjel... po pár km naprosto stejný problém...auto při zátahu chcíplo a z nádre zase naprosto stejné tupé zvuky, při zapínání spínačky, jako s tou starou pumpou. Nemáte někdo prosím tip, co s tím?....Dlouho se tam neměnil palivový filtr, ale nevím, jestli toto můe takhle dělat kvůli něj.... díky.
|
|
04.01.2022 23:18 -
Re: prosba o radu - C5 přestává jet.
|
3330888
|
|
jruze
|
|
|
A co chce za radu : ví e se neměnil filtr tak ho vyměň , dalí krok je diagnostika a následně podle toho co ukáe asi řeit dalí .
A co chce za radu : ví e se neměnil filtr tak ho vyměň , dalí krok je diagnostika a následně podle toho co ukáe asi řeit dalí .:nevim
|
|
05.01.2022 21:08 -
Re: Chcípnutí a nejde chvíli nastartovat
|
3331056
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tomino77 napsal(a): Ahoj vem, prosím o radu: mám C5 2003 2,2HDi 98kw. Začalo se mi stávat, e auto za jízdy chcíplo-přestalo jet a po zastavení a spoutění spínačky se místo bzučení pumpy v nádri ozývaly takové tupé rány z té pumpy(takové jako bouchání). Po pár minutách pumpa v nádri větinou zase při opakovaném spoutění spínačky zabzučí, natlakuje a pak to chytne na up. Kdy pak jedu tak, e to nevytáčím, jede to, klidně i déle. Kdy vak přidám více plyn, zatáhne to, pak hned chcípne a pak zase při spoutění spínačky několik minut ty tupé rány z nádre .... Myslel jsem, e je to tou pumpou, tak jsem dnes koupil novou - Bosch, uil si super výměnu...asi někteří znáte... a s radostí jsem vyjel... po pár km naprosto stejný problém...auto při zátahu chcíplo a z nádre zase naprosto stejné tupé zvuky, při zapínání spínačky, jako s tou starou pumpou. Nemáte někdo prosím tip, co s tím?....Dlouho se tam neměnil palivový filtr, ale nevím, jestli toto můe takhle dělat kvůli něj.... díky.
Podívej se do BSM, jestli není vypálený první velký konektor, nebo (ale to si teď nejsem jistej) asi 2., nebo třetí pojistka jakoby roztavená. Je to myslím 30A
Něco takového: .link.
Podívej se do BSM, jestli není vypálený první velký konektor, nebo (ale to si teď nejsem jistej) asi 2., nebo třetí pojistka jakoby roztavená. Je to myslím 30A
Něco takového: https://www.c5club.cz/diskuze/single/3258124-re-palivove-cerpadlo-nefunguje/
|
|
| |
|
|