RoboMcD
|
28.12.2021 11:18 -
Re: Zadní hydraulický systém je pouze v nejvyí poloze
|
|

|

PATaMAT napsal(a): Dnes sem řeil to samé na jedné X7 a bylo pouze zarezlé táhlo na zadním korektoru. Naplíchat, rozhejbat promazat ...
Dik za informace.
Přepněte vůz do nejvyí polohy a poté zařaďte do nejnií. Jakmile se auto potopí a je v normální jízdní výce, rychle jsem přeel do polohy normální. Zadní část vozu neklesla dále, ale zůstala v této výce. Předek se dále nastavil do normální polohy.
Auto zůstalo přes noc v této poloze a trik fungoval znovu v pondělí ráno.
Vechny autoservisy, které jsem v oblasti volal, byly zavřené nebo příli zaneprázdněné. Po rozhovoru s PATaMATem (díky) jsem se rozhodl to risknout a odjet zpět do Třeboně.
Od chvíle, kdy jsem jel po lepích silnicích, to byla normální jízda. Auto se cítilo normálně a zůstalo ve stejné výce přes 350 km. 
Dnes půjdu do svého autoservisu, abych zjistil, jestli mají otevřeno a mají čas. Pokud ne, zkusím najít servis Citroen (ne prodejce), který je otevřený. Nějaká doporučení? Skuteční prodejci jsou téměř vdy příli drazí. Nebo jeďte jen to, co je nutné a počkejte do 3. ledna.
Můe to vyřeit standardní generický diagnostický počítač v profesionálním servisu a také deaktivovat monitorování tlaku v pneumatikách (jiný problém)? Nebo k tomu potřebujete speciální autorský software Citroen?
Pokud to bude opraveno, dám aktualizaci.
Kadopádně moc děkuji za vechny rychlé a přátelské rady a komentáře. Ve nejlepí do roku 2022.
Přeloeno pomocí googlu, omlouvám se za patnou četinu; je to velmi pěkný, ale nesmírně obtíný jazyk. |
| |
| |