RoboMcD
|
26.12.2021 15:51 -
Zadní hydraulický systém je pouze v nejvyí poloze
|
|

|
Hezký den, jsem tu nový člen, Holanďan ijící v ČR s holandskou C5.
Mám problémy s hydraulikou. Zadní část u nějakou dobu zůstala o něco vye a tuí. Moná od přezutí na zimní pneu, to si nejsem jistý, ale s řízením není problém. Dnes, kdy jsem se dostal na sníh, musel jsem nastavit auto na nejvyí stupeň, abych se dostal ze sněhu a nasadil řetězy. Normální nasazení a jízda ok. Krátce nato jsem to zvedl do nejvyí polohy, abych sundal sněhové řetězy.
Od té doby zadní hydraulika nereaguje normálně. Zadní kola zůstávají vysoko i v normální nebo střední úrovni. Při volbě nejnií úrovně se zadní kola zcela sníí, ale na normální nebo střední úrovni se zadní automaticky přesunou na nejvyí úroveň.
Přední odpruení funguje OK. ádný únik oleje a hladina oleje je v pořádku.
Mohl jsem dostat zadní část do normální úrovně tak, e jsem ji dal vysoko, pak jsem zvolil nejnií, a kdy byla zadní část víceméně na normální úrovni, zvolil jsem normální a zadní část zůstala v této výce nějakou dobu, take jsem se mohl vrátit zpět na adresu naí dovolené.
Pravděpodobně je mechanismus hladiny v zadní části zaseknutý nebo neseřízený. Nemám zde ádný diagnostický software. Ví někdo o řeení, jak se dostat zpátky domů (200 km) nebo víte o autoservisu citroen v okolí Rokytnice nad Jizerou, kde ví, jak to vyřeit?
Dik
RoboMcD |
| |
| |