HELLMUT
|
18.03.2021 19:52 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
dkrcmar napsal(a): A čo Subaru Outback? V testoch ospevujú jeho podvozok. A je to tvorkolka a je to vežké kombi.
Ten článek/testy jsem nečetl ale já větinou vidím opak - kdy novinář chválí podvozek = e sedí, můou řezat zatáčky, cítí odezvu a není to nedotáčivé a podobné pro mě nesmysly = tvrdý jako kráva . Tak to není auto pro mě !
Já naopak nechci cítit vůbec nic !!! 🤣
Kdy se silnice kroutí jak had tak nepotřebuju jet jak Sebastian Loeb ale klidně pojedu 40 hlavně abych nevěděl o dírách a hrbolech.
Zrovna nedávno jsem četl o Grand Picasso a psali e Sharan a Galaxy má lepí podvozek .
Take horí podvozek je pro mě lepí podvozek!!!
Protoe to co jsem před x lety zail v Galaxy ( zadek omlácený jak kdybych dostal výprask) tak o kvalitní podvozek opravdu nestojím.
O tom Grand Picasso docela začínám uvaovat. Je to velké dilema jestli koupit nějakou X7 rv.2014/15 a nebo s těkým srdcem opustit C5 a hydrauliku a koupit to Picasso... Protoe kdy vidím ten interiér C4 těch těch úloných prostorů, dráky pití a celková " vzdunost " interiéru kontra stísněného kokpitu stíhačky C5 a představa e na kafe budu muset mít červený drák z MC Donalds v okně dveří ( půjde tam vůbec , mají ho jetě u McD? ) Tak začíná vyhrávat to Grand Picasso... |
| |
| |