| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning |  |
agos
|
10.01.2021 13:45 -
Re: Chiptuning
|
|

|
Tony_Z napsal(a): Sakra chlape, kdy to chce měřit na brzdě, tak se nediv, e to bude skoro stejné. Nauč se princip a funkci EGR, a ví kdy, a jak měřit.
Mám rád tvé příspěvky, dost často pomůe. Ale v tomhle mi prosím ústa nezacpávej, dokud se nenaučí, jak EGR funguje.
K tomu čistě. Na svém RHZ jsme najel 150tkm. EGR celou dobu funkční a rozhodně problémy se zanáením nemám.
Zrovna tak jsem nedávno preventivně "rozebral" EGR na 1.5dci 66kw Renault - v podstatě nebylo co čistit, na stěnách asi 0,5mm tlustý sazomazový film - nic co by bránilo průtoku vzduchu - auto s 200tkm. ( V rodinných rukách cca 80tkm, kdy to čistěno rozhodně nebylo.)
Tam nie je o čom ,U mi nejaký motor preiel rukami A to Egr a zanesené sanie neprospieva iadnemu motori! A to nehovorím e som mal párkrát na stole motor ktorý strhol tú zmes oleja a sadzí dos spalovaku a dovi.... ,Prosté ty nevie o čom píe aspoň keď sa na to pozrie z tohto pohžadu ako sa dívam ja, je evidentné e nemá s autami tožko skúsenosti, ako nič zlom Ale dal by som ti vyčisti pár saní A hlavne také v ktorých sú klapky ktoré sú mnohokrát znefunkčné Práve kvôli tomu čo tam na robí Egr , A to má za následok Ne správny chod motoru a tým pádom aj horie emisie v reále !!!Alebo potom podža tvojej úvahy = nechajme to tak a auta nám môu sta doma bez emisnej kontroly...Porovnaj si data z emisných kontrol na rovnakých autách s čistým saním a zaneseným |
| |
| |