BogoC5
|
26.12.2020 16:16 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 I,II
|
|

|
tlačítko som neskúal, ale zbadal som odhnitý ten malinký krátky hriadež na snímači výky vozidla. Dnes som ho natartoval, dvihol do najvyej polohy, predok dvihlo ok, zadok nie. Keď som vypol motor, vtedy začalo dvíha zadok a do najvyej polohy. Potom som zníil na prevádzkovú výku, predok ziiel pekne, zadok ostal hore a čerpadlo stále hučalo a po chvíli vyplo a hneď zase zaplo. Auto som aspoň presunul z neprístupného terénu do civilizácie, 5 km trvalo pol hodiny skákajúci pre očami žudí na prechádzke, odpojil som baterku lebo zadok stále hore a čerpadlo čerpá nonstop, po odpojení baterky prestalo, ale zadok auta stále hore, vyzerá jak dragster alebo nasratá mačka, predok normálne a zadok vysoko
má niekto skúsenos s niečim takýmto? môe to by ten zlomený snímač výky podvozku na zadnom stabilizátore? Mne to dáva logiku a tak to aj vyzerá, nakožko som si nevimol iný únik LDS, bené mokré spoje alebo hadičky. A vimol som si obe gumenné manety na tyčkách pri zadných guliach roztrhnuté, čie tam bude tie hrdze za vetkú rados |
| |
| |