BogoC5
|
24.12.2020 16:44 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 I,II
|
|

|

fordík napsal(a): Tak mám stejný problém, jako bylo tady popsané. Začal mi klesat zadek, oproti předku. Nyní dlouho stálo, tak jsem to přisuzoval L.Z. pístnici, která ji sákla pod prachovkou, e to ji vzdala. Pod autem, ale nebylo nic extra. Otevřel jsem dveře a sednul do auta, a se snaí dorovnat výku. Trvalo to dlouho, tak jsem nastartoval, a mu pomůu. Zvedl jsem jej do první polohy a následně do druhé (maximální polohy). Auto se postupně zvedlo. Docela dlouho to čerpalo (málo kapaliny), tak jsem to omrknul. No a co se nestalo, najednou z pod auta na pravé straně na úrovni cca středového sloupku se valí kapalina LDS na zem! Teklo to jako Dunaj, take asi, ji v tomto vlákně popsaná prasklá trubka. Take je více jak jasné, kde je aktuálně problém. Dost zásadní problém při této závadě je, e auto leí prakticky téměř na zemi. Předek je v normální poloze a zadek na dorazech. Pod prahem není ani 5 cm místa a hever pod něj nadostanu. Chtěl jsem to omrknout, a potvrdím, co to přesně je v háji. C5 je na dvorku, kde mám pouze v místě kol betonové dladice a vedle plot. No a teď babo raď, jak to dostanu k někomu do servisu  . Netuím, zda to po "břie" dostanu přes chodník a poloený obrubníky na cestu. To mi řekněte, co s tím děláte? Moná, kdy jej mám na zahradě, tak bych ho mohl podkopat jako tank T34 a udělat pod ním montání jámu  . V této poloze se to nedostane ani v dílně na nájezdy na hever. Jet s tím do Počernic za Jruze je nesmysl stejně tak do nejbliího servisu. To je snad na odtah! Kdyby to bylo v garái, tak bych to přes nájezd ven v této poloze vůbec nedostal. Mohlo by to být tedy jetě horí, to je prekérka  .
Dobrý deň priatelia. Dnes ráno som zail to čo fordík. Prídem k autu a zadok sedí úplne na zemi. Predok v poriadku. Včera večer vetko ok. Auto je odparkované na mieste, odkiaž ho ani eriav asi nedostane. Na tráve, v blate, na malej ploche v svahu  Predpokladám, e strelila trubka. Ale neviem to zisti, nevidím pod auto a mláku nenájdem, keďe sedí v blate a v tráve. Skúal som dvihnú do vyích polôh, ale dvihlo len predok. Pred pár rokmi, mi asi mesiac klesal zadok vdy po vypnutí motora. Potom to samovožne prestalo. Teraz sa ale u pár týdňov ozývali sporadicky celkom sluné upy od zadnej nápravy. Neskôr to opä prestalo a ozvalo sa to len pri skríení podvozku alebo cúvaní hore strmým svahom keď sa zadok dos dvíhal. Včera iadne zlé zvuky a ráno kaput Viete mi niekto prosím poradi ako ho aspoň provizórne dvihnú, či treba niečo odpája, atď. atď. Nejde mi do hlavy, e padol len zadok. Mono keď prídem ráno domov tak nájdem auto ako kačku celé 
Ďakujem vopred a prajem vetkým astné, veselé a hlavne zdravé Vianoce |
| |
| |