| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning |  |
agos
|
10.12.2020 12:34 -
Re: Chiptuning
|
|

|
zhrado napsal(a): RHZ v C5 mám cez 10 rokov. Hneď ako som to kúpil som to čipol. Malo to na tacho vtedy 144000km aj keď v diagnostike boli závady pri 250tis. Take asi stočenka, neviem.. Teraz mám 340tis km. Spojku som menil asi mesiac dozadu. Lamele, tanieru ani dvojhmote nič nebolo. Odhrdzavelo len loisko. Jediný problém je medzichladič ale ten s čipom nemá nič. Tie prvé proste prepúali. Emisnou to minulý rok prelo normálne. Spotrebu mám ja úplne v poho do 6. Poloosi, kĺby, prevodovka pôvodné.
Edit: turbo tie bez vôže a ja som s ním nič nerobil..
A bol ten rozdiel v ahu po chipe citežný?O poloosi atd sa nebojím , jedine spojka je suca na výmenu ale to je brnkačka, (predolá majitežka staria pani od nova tak u spojka zaberá hore), kde si nechával spravit chip? Čo sa týka stavu auta je v pohode akurat pred chipom sú na rade oetrenie korózie na podvozku, a vymena loiska zadných ramenách ,vetko bolo ok len sa zrejme nepouíval podvozok vo vrchných polohách , a ja ako nový majitež som sa stym hral cez kadý obrubník hore potom dole a od vtedy to búcha aj vidie e tam je korózia a vznikla vola, ináč pohoda a premýžam nad výmenou gúž odpruenia keďe predpis je 200tkm |
| |
| |