jruze
|
07.11.2020 13:03 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
jirka0077 napsal(a): Ahoj, zapojení je v pořádku cca 14 dnů zpět jsem dělal kontrolu pod vozem. A vývody sedí, do snímače tlaku ale snímač jsem kupoval samozřejmě v autokelly. Bez tak mi zase prodali pouitej a po reklamaci. To je u nich normální. Teď jsem vzal z eshopu, pro jistotu jetě jeden, samozřejmě se teď sníila regenerace filtru na 490. Nejhorí je to cukání, to mě nejvíc vadí. Normálně sepne regenerace, auto začne skákat, na volnoběh lítají otáčky. Někdo píe e takto se pozná nedovíraní EGR ventilu. Ale za jízdy je EGR ventil zavřený, někdo píe e to dělají klapky které otvírá elektro ventil. Ji proběhlo asi 6 regenerací a přesto mi diag ukazuje no regeneration. Nevíte jestli vyuívá ŘJ pro zvíení teploty i havení někde jsem četl e pro okamité zvýení teploty začnou havit haviče.  
Při regeneraci se aktivují spotřebiče s velkým odběrem (aby se zatíil motor a rychleji bylo dosaeno potřebné teploty) e by sa aktivovalo havení ? myslím e ne. Kdo s tím co dělal,kolik má FAP najeto , byl vyčitěn FAP a resetován v ECU ? |
| |
| |