xm.milan
|
13.10.2020 09:18 -
Re: Tlak turba / C5 II 2.2HDi 16V 125kW
|
|

|
bery2 napsal(a): Děkuji xm.milan Čidlo mi měnily to prý bylo ko, jak teď polu do přílohy to je ono ? Děkuji . Turbo 2 na které se dostlali po sundání hadice je prý jak nové bez vůle a to první má prý v trubce trochu olej a zatím se k němu nedostali jen podívat , je tam koleno . Nevyndají ho jen se zítra podívají video sondou .Nezlobte se píi to jak neodborník. Jene mě to táhlo plynule od začátku , bez nějakého pískání atd či výstřelu a psali mi e to táhne i teď a kdy se sníí ot tak nouzák a ví co to je ho vyndat ,to se zatím nikomu nechce . 3 Čidla tam jsou 2 druhé je u klapky sání které to konkrétně je ti neumím říci mám lehlý PC a tak nemohu otestovat.Nerozumím proč se sání dostává do podtlaku pokud není v cestě nic ucpaného.kadopádně kdy sundá trubku před klapkou tak i ve volnoběhu nepatrně fouká,ale to předpokládám servis prubnul.Jinek origo diagnostiku ostatní bohuel někdy lou je to věcí komunikace.Čidle bych asi testoval pomocí OSCilo-to je jediná záruka zjitěni chyby.Táho ovládá ventil pomocí podtlaku a je řízen pulzně můe zadrhávet |
| |
| |