Jarduk
|
18.09.2020 12:11 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
jirka0077 napsal(a): Tak můj problém jsem konečně vyřeil, včera jsem 2 hodiny diagnostikoval C5. No a zarazilo mě e mi filtr neukazuje tlak před katalizátorem a za katalizátorem. No a teprve mi to dolo snímač tlaku KO tak jsem ho objednal. Včera spotřeba průměrná 5,9/L. Ráno jsem vyměnil snímač tlaku a jedu vám 16km do města. Spotřeba la na 5,0/L průměrná. To auto má úplně jiný tah, teď u jen ta regenerace. Páč mi to hlásilo no regeneration.
Co přesně je to za součástku? Protoe já tenhle problém řeím 3 roky a 60 tisíc kilometrů. Bylo mi vyměněna půlka auta (fap, vstřiky, podtlaky a nevim co jetě vechno), byl jsem v tom bratru za nějakých 40 tisíc v různých services a auto tohle dělá stále. Navíc od té doby, co to začalo, mám vyí spotřebu taky cca o litr a auto navíc u kube i mimo regeneraci (jakoby se houpou otáčky motoru a kdy třeba přidám, tak se jakoby zakucká, zarachtá a pak a znovu nasaje vzduch). Jednou jsem zkusil vyčistit klapku sání, to pomohlo asi na 100 kilometrů, pak zas a zas. U jsem si na to tak nějak zvykl, ale to neznamená, e bych se toho nechtěl zbavit. |
| |
| |