PATaMAT
|
15.08.2020 10:21 -
Re: Nesprávná výka podvozku / C5 III
|
|

|
xsedmička napsal(a): PATaMAT Já nevím kdo umí seřídit hydru u X7(2009) a hlavně za kolik-nikdo z mechaniků to nemá napsané v kontaktech schválně se podívej co jsi mi odpověděl na dotaz auto mlátí při přejezdu nerovnosti hlavně při propadu kola na kolik by mne taková zbytečná oprava vyla---nic ve zlém vím e nikdo z Vás mechaniků neumí od počítače určit přesně závadu na 100% kor kdy závadu nedokáu přesně popsat. Auto(X7) jsem před měsícem věnoval mladému a bude nějaký problém samozřejmě mu dám kontakt na Tebe--auto má najeto necelých 140000km  Nevím co sem ti napsal, píe mě mraky lidí a specifikace závady je vdy subjektivní dojem, který kadý popisuje jinak, ale myslím si e to bylo něco ve smyslu, e kdy něco někde mlátí, tak je to mechanická závada, nějaké opotřebení dílu, uvolnění něčeho a pod ... Asi si mi nenapsal výku auta, fotku předek zadek ... a pod. Tak e vycházím jen z toho co kdo napíe jako své dojmy. Spousta lidí píe kdy má auto koule po smrti, e auto straně " houpe" .. ale podle mě nehoupe, ale skáče. A to sou ty dojmy, které kadý máme jinak. |
| |
| |