| | |
29.09.2013 21:55 -
Nesprávná výka podvozku / C5 III
|
2623121
|
|
matino
|
Město: Martin, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 6 |
|
|
ahoj, na mojej C5 mám asi o 4-5 cm vyie predok ako zadok . hydraulika sa zdá e funguje, auto klesá a stúpa akurát toto neviem čo môe by. takisto keď zatlačím na zadok tak auto sa pekne húpe a pláva ale predok len málo navye sa mi to zdá nejaké tvrdé ale to môe by subjektívne. neviete kým pôjdem do servisu aspoň zhruba čo to môe by?
vďaka
ahoj, na mojej C5 mám asi o 4-5 cm vyie predok ako zadok . hydraulika sa zdá e funguje, auto klesá a stúpa akurát toto neviem čo môe by. takisto keď zatlačím na zadok tak auto sa pekne húpe a pláva ale predok len málo navye sa mi to zdá nejaké tvrdé ale to môe by subjektívne. neviete kým pôjdem do servisu aspoň zhruba čo to môe by?
vďaka
|
|
29.09.2013 22:06 -
Re: Nesprávná výka podvozku / C5 III
|
2623122
|
|
jumep
|
|
|
rozstelovany predny vyskac
vyska sa urcuje diagnostikou, takto tazko povedat, ako k tomu prislo?
rozstelovany predny vyskac
vyska sa urcuje diagnostikou, takto tazko povedat, ako k tomu prislo?
|
|
29.09.2013 22:29 -
|
2623128
|
|
jumep
|
|
|
tak teoreticky je to mozne, lebo neviem kde tam je vyskac, ale myslim ze nie na stabilizatore, ale priamo na jednej naprave a tym ze to mera vysku len na jednej naprave tak ma asi upraveny tlak rozpocitany medzi obe strany, ak prdne gula tak to tlaci vyssi tlak a tym je aj vyka vyssia (mozno bude jedna strana od druhej rozdiel)
tak teoreticky je to mozne, lebo neviem kde tam je vyskac, ale myslim ze nie na stabilizatore, ale priamo na jednej naprave a tym ze to mera vysku len na jednej naprave tak ma asi upraveny tlak rozpocitany medzi obe strany, ak prdne gula tak to tlaci vyssi tlak a tym je aj vyka vyssia (mozno bude jedna strana od druhej rozdiel)
|
|
29.09.2013 22:48 -
|
2623137
|
|
jumep
|
|
|
nene, iba tazsie auto (V6 motor) ma 2, inak je tam jeden
dokonca aj pri 2.2 (rovnako c6 2.2 ma len jeden)
nene, iba tazsie auto (V6 motor) ma 2, inak je tam jeden
dokonca aj pri 2.2 (rovnako c6 2.2 ma len jeden)
|
|
30.09.2013 09:39 -
|
2623192
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
na zadnej náprave je korektor klasicky na stabilizatore, v predu som si nevsimol, musel by som sa doma pozriet.
na zadnej náprave je korektor klasicky na stabilizatore, v predu som si nevsimol, musel by som sa doma pozriet.
|
|
27.10.2015 18:45 -
aka ma byt vyska v predu citroen c5 III + buchanie s predu akoby ulozenie + vyteceny predny tlmic
|
2878644
|
|
tomee20
|
Město: Ozdany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
ahojte. som novy majitel c5 3 a zda sa mi ze predok je vysko. vsetko je ok len sa mi zda ze je vysoko. a mam problem je vyteceny predny tlmic. aky tam mame vlastne tlmic? kukal som elit a tak je tam hidraulika ale sa mi zda ze tam mam ine tlmenie. som s toho jelen. popripade je to rozdiel podla tlmenia? alebo ako to vlastne v tychto zazrakoch funguje? no a chcel som menit olej v automate a niekto tam dodzubal torx vo vypustnom srobe tak som objednal aj vypustny aj kontrolny srob ale to len pikoska. no poradte s tou vyskou vojde mi tam na sirku ruka mozem to zmerat. a ako tie tlmice? pasuje zo starsich?
ahojte. som novy majitel c5 3 a zda sa mi ze predok je vysko. vsetko je ok len sa mi zda ze je vysoko. a mam problem je vyteceny predny tlmic. aky tam mame vlastne tlmic? kukal som elit a tak je tam hidraulika ale sa mi zda ze tam mam ine tlmenie. som s toho jelen. popripade je to rozdiel podla tlmenia? alebo ako to vlastne v tychto zazrakoch funguje? no a chcel som menit olej v automate a niekto tam dodzubal torx vo vypustnom srobe tak som objednal aj vypustny aj kontrolny srob :-( ale to len pikoska. no poradte s tou vyskou vojde mi tam na sirku ruka mozem to zmerat. a ako tie tlmice? pasuje zo starsich?
|
|
27.10.2015 19:05 -
Re: aka ma byt vyska v predu citroen c5 III + buchanie s predu akoby ulozenie + vyteceny predny tlmic
|
2878655
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Chlape, ty si koleduje. Kdy o tom nic neví, tak buď pěkně postupně sbírej informace a uč se, třeba tady na clubu, a nebo, kdy na opravu pospíchá, tak ne něco pohnojí, dej to udělat někomu zkuenějímu. Fakt je to jiný, ne na ostatních autech a sám si to bez vědomostí akorát zničí.
Olej v AP se bez diagnostiky nemění, výka auta se na pěsti taky neměří a tlumiče ti netečou, protoe tam nejsou. Ne takový, který bys viděl. Pokud teda má auto s hydrou a ne na pruinách. Jene ty neví přesně ani to, tak jak to chce opravovat? Nic ve zlým, nenadávám ti, ale radím. Najdi si někde v okolí mechanika, který se v Citroenech vyzná, nebo zajeď do Piean k jumepovi - .link. , nebo v nejhorím případě do autorizovanýho servisu Citroen.
Udělej si výlet do bahenních lázní, nebude litovat.
Chlape, ty si koleduje. Kdy o tom nic neví, tak buď pěkně postupně sbírej informace a uč se, třeba tady na clubu, a nebo, kdy na opravu pospíchá, tak ne něco pohnojí, dej to udělat někomu zkuenějímu. Fakt je to jiný, ne na ostatních autech a sám si to bez vědomostí akorát zničí.
Olej v AP se bez diagnostiky nemění, výka auta se na pěsti taky neměří a tlumiče ti netečou, protoe tam nejsou. Ne takový, který bys viděl. Pokud teda má auto s hydrou a ne na pruinách. Jene ty neví přesně ani to, tak jak to chce opravovat? Nic ve zlým, nenadávám ti, ale radím. Najdi si někde v okolí mechanika, který se v Citroenech vyzná, nebo zajeď do Piean k jumepovi - http://www.c5club.cz/profiles/jumep#.Vi-81isWm6w , nebo v nejhorím případě do autorizovanýho servisu Citroen.
Udělej si výlet do bahenních lázní, nebude litovat. ;-)
|
|
27.10.2015 19:44 -
Re: aka ma byt vyska v predu citroen c5 III + buchanie s predu akoby ulozenie + vyteceny predny tlmic
|
2878689
|
|
tomee20
|
Město: Ozdany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
ok inak. auto som uz videl ostanme pri tom ale takyto citroen este nie. mam tam hydro perovanie a nie tlmic ok. ked vbehnem do jamy buchne mi vrch. ako by ulozenie pri normalnom aute - ano neni tam. nestretol sa niekto s niecim spolocnym? tecie mi stade olej - z vrchu asi cele to je zamazane. ked som kupil auto asi mesiac netiekol - je cerstvy. pripajam foto mojich pasti lebo podla mna je predok vysoko ale mozno nie posudite. a olej v prevodovke. ok vravim auto som uz videl teplota oleja 60 stupnov vylejem nalejem dam rychlosti toto nepreberajme ide o to ze neaky dobrak to predomnou utiahol aby nieco nekaplo a nemal asi normalny kluc ... - to som nechcel riesit bola to len pikoska a moja smola. takze chcel by som poprosit posudit vysku takto to az tak nie je vidiet zozadu sa mi to zda viac ze je zadok nizsie a predok je vysoko. mozem to zajtra cvaknut a co teda s hydromenicom da sa to neako nieco opravovat alebo riesit vymenu?
ok inak. auto som uz videl ostanme pri tom ale takyto citroen este nie. mam tam hydro perovanie a nie tlmic ok. ked vbehnem do jamy buchne mi vrch. ako by ulozenie pri normalnom aute - ano neni tam. nestretol sa niekto s niecim spolocnym? tecie mi stade olej - z vrchu asi cele to je zamazane. ked som kupil auto asi mesiac netiekol - je cerstvy. pripajam foto mojich pasti lebo podla mna je predok vysoko ale mozno nie posudite. a olej v prevodovke. ok vravim auto som uz videl teplota oleja 60 stupnov vylejem nalejem dam rychlosti toto nepreberajme ide o to ze neaky dobrak to predomnou utiahol aby nieco nekaplo a nemal asi normalny kluc ... - to som nechcel riesit bola to len pikoska a moja smola. takze chcel by som poprosit posudit vysku takto to az tak nie je vidiet zozadu sa mi to zda viac ze je zadok nizsie a predok je vysoko. mozem to zajtra cvaknut a co teda s hydromenicom da sa to neako nieco opravovat alebo riesit vymenu?
|
|
27.10.2015 19:51 -
|
2878690
|
|
jumep
|
|
|
- pravidla clubu hovoria jasne, jedno vlakno, jeden problem / hlada svoj prislusny problem, ak nenajdem pisem do prislusneho vlakna a ak take neexistuje (stava sa malokedy) - tak zalozit
to ze tece predna piestnica je tu uz popisane X krat aj s pravdepodobnou pricinou, s tym sa neda nic
buchat tam ulozenie nema ako, ale mozu tycky stabilizatora, capy, otoc
co sa tyka vysky, najcastejsie to sposobuje prdnuta gula (mohla byt aj to buchanie)
- pravidla clubu hovoria jasne, jedno vlakno, jeden problem / hlada svoj prislusny problem, ak nenajdem pisem do prislusneho vlakna a ak take neexistuje (stava sa malokedy) - tak zalozit
to ze tece predna piestnica je tu uz popisane X krat aj s pravdepodobnou pricinou, s tym sa neda nic
buchat tam ulozenie nema ako, ale mozu tycky stabilizatora, capy, otoc
co sa tyka vysky, najcastejsie to sposobuje prdnuta gula (mohla byt aj to buchanie)
|
|
27.10.2015 20:21 -
|
2878700
|
|
tomee20
|
|
|
za tie vady sa ospravedlnujem pripisoval som to jednej veci. takze ak som to dobre pochopil treba mi celu piestnicu nasiel som 5271K7 toto ? a najlepsie kupit s gulou a mam vystarane z niecoho pouziteho?
za tie vady sa ospravedlnujem pripisoval som to jednej veci. takze ak som to dobre pochopil treba mi celu piestnicu nasiel som 5271K7 toto ? a najlepsie kupit s gulou a mam vystarane z niecoho pouziteho?
|
|
27.10.2015 20:30 -
|
2878701
|
|
jumep
|
|
|
gule odmerat idealne vsetky
starsiu piestnicu ako som uz inde pisal by som osobne nechcel - vsetky maju uvedene ako vymenne cislo len jeden typ 5271 L5 (lava)
gule odmerat idealne vsetky
starsiu piestnicu ako som uz inde pisal by som osobne nechcel - vsetky maju uvedene ako vymenne cislo len jeden typ 5271 L5 (lava)
|
|
29.05.2017 22:46 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
3070606
|
|
jumep
|
|
|
je normalne ze predok stupne hore
je normalne ze predok stupne hore
|
|
29.05.2017 22:55 -
|
3070619
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jumep napsal(a): je normalne ze predok stupne hore
neviem, mam auto uz 4 roky a nikdy hore predok nestupol. a preco by mal ?
neviem, mam auto uz 4 roky a nikdy hore predok nestupol. a preco by mal ?
|
|
29.05.2017 23:10 -
|
3070622
|
|
jumep
|
|
|
nemusi, ale ja to vidim u seba, vecer je normalne, cez den prazi nan slnko tak stupne a vecer je zasa normalne
ak medzicasom niekam idem tak je to este viac rozhadzane
nemusi, ale ja to vidim u seba, vecer je normalne, cez den prazi nan slnko tak stupne a vecer je zasa normalne
ak medzicasom niekam idem tak je to este viac rozhadzane
|
|
| |
|
|