jruze
|
10.03.2020 22:24 -
Re: Problém s výkou na zadní nápravě
|
|

|
Thomson1 napsal(a): Zdravím vechny přispívající....tak předně nejsem z těch lidí co by se míchali do něčeho co neumím nebo neznám. Take pro rejpaly:
- auto jsem takto koupil tzn na zadní nápravu jsem jetě nesáhl
- onu mazlavou akci provedli původnímu majiteli v servisu AutoDráb autorizovaný servis Bosch
.link. nechápu co s tím dělali ale vidím to jen na vazelínovou akci
- jinak diagnostiku mám a jak jsem psal systém je bez závad a při testu komponentu na povely reaguje tak jak má
nicméně po ukončení se zadní část opětně vrací do max horním polohy. Osobně bych to viděl na korektor. Začátek problému byl takový e auto občas vyjelo úplně nahoru ale ovládáním bylo moné auto vrátit do správné polohy co u teď není moné.
Tento problém jsem na C5 nikdy neřeil a proto se dotazuji právě na těchto stránkách. Nečekal bych hloupé komentáře typu "namazáno samo od sebe apod" a vůbec celý tvůj komentář "JRUZE" Nemád důvod psát něco co není pravda u jen proto abych problém vyřeil. Čekal bych věcný a pouitelný komentář ne vůbec auto zvednu a začnu řeit jednotlivé varianty závady....za uitečné komentáře předem velmi děkuji.
Jaké jsou měřené hodnoty ? srovnat ohnutý konec uchycení tyčky (kloubku) nastavit podle postupu vejku . to e to nehlásí adnou chybu vůbec nic neznaméná = jediná chyba (asi) tam bude v základním nastavení vejky a a potom kontrola údajů korektoru = to je základ . To e u to takto bylo se opravdu z ničeho vyčíst nedalo - ba naopak ,,z ničeho nic" ? - asi mělo být takto jsem to koupil, někdo se v tom hrabal = to je vidět z obrázků asi měla být otázka ,,jak nastavit korektor - vejku " ? potom bych určitě nenapsal co jsem napsal kdybys měl tolik zkueností jako já = nikdo s tim nic nedělal atd.. tak bude psát to stejné jako já . |
| |
| |