Burka
|
21.01.2020 21:39 -
Re: Prosím o pár rad - tipů...
|
|

|
Ahoj, s tím drákem má pravdu, není to nic moc. Já mám asi origo výklopný v přední loketce a vyjíděcí loketce na zadních sedačkách. Je to ale na nic, kolikrát i zapomenu, e jsem si koupil kafe a najdu ho v zavřené loketce po týdnu. Je pár lidí, kteří nali řeení. Musí mít ale ten prostor pod rádiem k dispozici, já tam mám to velké rádio přes celý panel. Někde jsem četl, e jsou nějaké dráčky nad rádio, ale e není levné opravovat rádio kam se to kafe vylilo .link.
Kdy najde chytré řeení, budu rád za tip.
S výměnou v převodovce bych počkal, ne blíe pozná auto. Občas si troku cukne i automat ve funglovkách. Minulý týden jsem převáel XC90 s 300 km najeto a za studena taky cukal. Převodovky si automobilky kupují od subdodavatelů, tj. někde ve specializovaném servisu na automaty budou mít více zkueností. Snad tady na foru jsem četl, e je třeba dát pozor na to, aby se jen nedoplnil olej, ale vyměnil, snad se i propláchla a e je potřeba dolévat na víckrát,nebo něco takového. Samozřejmě je potřeba dobře utěsnit, ale to je jasné. Mě doporučovali .link. ale zatím jsem tam nemusel. Budu rád za referenci, kdyby si to zkusil.
A tá automatická brzda se snad dá nastavit levým kolečkem na voolantu před nastartováním vozidla. Zkus návod, který jsem přiloil, pokud nemá český/slovenský. |
| |
| |