Bunda
|
28.12.2019 02:18 -
Re: Problém s dobíjením
|
|

|
Tak jsem asi sehnal.
Cestou koupi repase jsem jít nechtěl. Nikdo neví, co a jak tam bylo vyměněno, hlavně jde prý o problém kvality loiska. Sám to neumím, ani nemám člověka, co by to rychle a kvalitně udělal. Taky chci hlavně jezdit a neztrácet čas s tím, e budu za čas zase v servise.
V rámci dodání dřív, ne po svátcích, jsem dostal tři nabídky a byl jsem rád, e aspoň to.
Elancar : pouze řemenice a regulátor, celý alternátor by byl a po svátcích. Take nic.
"Startéry velkoobchod" - .link. Pan kutchan z Ostravy. Prý origo Valeo za 9200 Kč.
Janota startéry alternátory - .link. Orig. Valeo za 9222 Kč včetně dopravy.
Musel jsem zjiovat títek na alternátoru, protoe to nabízí dle VIN dva druhy.
Pan kutchan byl ochotný, ale měl jsem pochybnosti o důvěryhodnosti. Prezentace na webu mizerná, takřka chybí jméno firmy, skáčou tam ceny ve zlotých atd. Prý kolega pojede v neděli z Gdaňska a dá do osobáku tento díl, v pondělí mi ho pole.
Pan Janota byl důvěryhodnějí. Navíc mi sdělil, e taky mají dodavatele v Gdaňsku, e ví, kdo to je. Podíval se prý do databáze a prý v Gdańsku ani skladem orig.Valeo není a je tam náhrada od AH, nebo něco takovýho. Těch výrobců replik jsou mraky a vdy je otázka, z čeho to sloí. Netvrdím, e mě pan kutchan chtěl podvést, ani e pan Janota měl pravdu, ale rozhodně pan Janota nabídl více info. Osobně prý dostane ten alternátor z Vídně přes Brno a v úterý před Silvestrem odele.
Tak jsem se rozhodl pro pana Janotu. Cena relativně sluná, měl jsem i nabídky za 11, 12 i 14 tisíc, ve po svátcích. Jak jsem psal, ve zlodějských Autokelly dokonce za 16 tisíc, kdy vrátíte starý díl, tak 14.
Po silvestru ve čtvrtek dostanu altík a v pátek bude opraveno, prý výměna za 2500 Kč, kdy ve půjde dobře a nebude to nějaký peklo se starýma roubama, co nejdou povolit.
Tak snad!
Jinak ke títku v motoru se člověk dostane blbě, okem vidět není, ale ruka s telefonem tam strčit jde. Jít po plochým řemenu s drákama, tak se člověk dostane k altíku. Altík je při pohledu do motoru vlevo, pro vyfocení títku člověk musí strčit telefon s bleskem v podstatě doprostřed motoru a fotit x fotek směr doleva na altík, a jde konečně něco přečíst |
| |
| |