Stanjard
|
03.12.2019 21:28 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Předek můe být vysoko proto e se dělala ta přední náprava ... Tvoje auto má 4 korektory ( snímače výky) Pokud diagnostika na nich nic patného nevidí a nejsou zrezavělé kuličky kloubku je zbytečné je měnit ... U tohoto modelu ( V6 ) se výka nastavuje a seřizuje přes diagnostiku.
Teď sem měl sundané sání na svém 2,0 Hdi ( poctive okrábáno a odsáto ..) a ty tlusté milimetry nánosu v sání a kanálech hlavy bych si teda nenechal rozpoutět a prohánět přes motor a písty .... on se ten motor z toho hned nepodělá, jen to podle mě násobně zvýí opotřebení, ale je to jen můj dohad, netvrdím, e to tak je.
Na seřízení výky to bylo asi 3x v autorizáku ( i po těch nápravách) a vdy po seřízení bylo auto po týdnu zase ve předu o pár centimetrů výe, ne vzadu. Autorizák jsem tedy ji zavrhl. Dle nich si vyí výku vpředu diktuje sama řídící jednotka.
Co se týče té dekarbonizace, tak jsem se právě ptal, zda se nemůe něco uvolnit a pokodit a bylo mi odpovězeno toto:
Chemie BG je unikatni v tom, ze rozklada tvrde karbonove usady na plynna skupenstvi vodiku a mikrocastice oxidu uhliciteho. Nehrozi tedy moznost, ze by se do prostoru mohly dostat castice, ktere by mohly byt pro motor nebezpecne. Takze pusobenim cistici chemie se Vami uvedene stat nemuze. Jinak firma je pojistena proti skodam zpusobenym jinym subjektum.
Pak mi jetě psali, e oni osobně (firma v Liberci) to sice dělají asi jen 6 let, ale e jetě k ádnému pokození motoru nedolo - to ale můe nebo nemusí být pravda. Jetě nad tím pouvauji a vzhledem k tomu, e úvěry a pojitění jsou můj obor, tak si to jejich pojitění nechám předloit a řádně prostuduji. |
| |
| |