Stanjard
|
03.12.2019 17:03 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
|

|
jruze napsal(a): To mi připomíná nedávnou zkuenost kdy pán dal do servisu auto s tím e padá do rána předek(C5 II) a prosakuje zadní pístnice - nakonec to přijelo na odtahovce ke mně - shořelo BHI, po opravě v servisu(měsíc opravovali) byla na výměnu celá z. pístnice(rozmlácenej píst pístnice, do kadé ze tří dráek dal po jednom těsnění(první dráka je těsnící ořepadu aby netekla LDS do manety ,druhá je odtoková-vracečka - bez těsnění a třetí je těsnící tlaková kde mají být dvě těsnění - hranaté + teflon)- bráno od prachovky - oprava trvala pár hodin
Závěr je ten e je moná lepí jet xx Km na odtahovce ne ,,někam"  (někdy lidé etří na nesprávných místech)
Chtěl jsem to předtím nechat odvézt k Vám, ale Vy jste mi opakovaně odmítl na tom autě pracovat, co jste mi vysvětlil a já to pochopil. Pak u jsem ale nevěděl kam, aby to bylo trochu dostupné - o tom Bartoňovi jsem nevěděl.
Od doby co jste to auto viděl naposledy je to teď úplně jiné auto. Nechal jsem udělat komplet uloení přední i zadní nápravy, loiska, čepy, zkontrolovat koule apod. Spravila se klimatizace včetně ovládání, dala se tam elektrická brzda, na motoru se zamakalo, vyměnilo se toho spousta. Teď mi odeel zadní EGR ventil, přední je nový, no a mám trable u jen s tou hydraulikou, ale to věřím e bylo jen pinavým motorem, pojistkou a korektory. Jinak je to úplně jiné auto a u se to blíí k mé spokojenosti (jsem puntičkář).
A jako detailista pak u uvauji preventivně o komplet dekarbonizaci motoru a sání od BG technik - zaručují se, e to motor nepokodí a případně jsou na to pojitěni. |
| |
| |