JS42Junior
|
23.07.2019 18:20 -
Re: P0299, Biturbo
|
|

|
Ahoj, doufám e to píu do správného : u asi dva měsíce řeím e auto nejede jak má, před rokem to samé v zimě jezdilo bez problémů v letě při vysokých teplotách netáhlo první turbo, vyměnil jsem el. mag. ventil od 1 turba, a prakticky do teď to jezdilo na výbornou, nedávno mě začala syčet hadice od 1 turba + do toho jedna hadice z coleru, obě nové orig, od té doby auto po ohřátí nejede, po startu třeba 15minut tlačí jako střelené , potom mrtvolka, teď jsem vyměnil oba el. mag ventily a stejné chování , oba nové pierbug, zajímavé je kdy najedu na dálnici, při 130/150 se po chvilce auto zase začne projevovat, jakoby pod kapotu proudilo více studeného vzduchu , po chvilce na benzínce zase mrtvolka, take jak sálá teplo tak to dělá někde zle, snail jsem se to zde vyčíst ale moc jsem neuspěl, dokázal by někdo prosím poradit? u ztrácím víru trochu :/ diag píe nedůvěryhodný tlak turbokompressoru, a chyba řízení (pochopitelně) jinak četl jsem zde e by mohli být v prdeli hadice podtlaku, klidně koupím měřák a zkusím, mohla by se posrat vývěva ? velký díky za odpovědi a rady |
| |
| |