macman
|
03.06.2019 23:00 -
C5-III - auto je příli vysoko, pomalá reakce na výku, celkově je to zmatené
|
|

|
Jsem majitel C5-II a teď jsem si pořídil v alostném stavu, ale za dobrý peníz C5-III.. Rozhodně ale podvozek nefunguje jak má...
Auto na ovládání v kufru i po nasednutí reaguje neskutečně pomalu... Změna výky u té starí C5 je o poznání rychlejí... Navíc mi přijde v \"normální\" poloze auto moc vysoko s přizvednutým předkem.. Pokud dám podvozek \"nahoru\" i po dosaení maximální výky běí čerpadlo a podle zvuku se trápí a trápí jetě pěknou chvíli..
Pak řeknu autu, a se vrátí do normální polohy a ono zůstane nahoře a na displeji mi napíe e je v základní poloze...
Přes smáznutím chyb tam byla sporadická chyba senzoru výky vpředu... Po promazání a zkuební jízdě zůstavají chyby U1118 zavada komunikace BSI, U2118 Probuzení (anomálie příjmu korekce výky) a U2005 Probuzení (anomálie rychlosti vozidla)
Nějaký nápad čím začít?? chová se to fakt zvlátně...
Díky za radu
Jetě pro doplnění.. Odtlakoval jsem systém a po LDS v nádobce ani vidu.. Take zítra doplním.. Jinak nael jsem Poláka se stejnými chybovými kody a stejně zvedlým předkem, a pokud jsem to pochopil správně, tak podezírá přední korektor... Nicméně minulý majitel mého auta prý oba korektory nedávno nechával měnit v autorizovaném servise..
.link.
Frantíci zase na jiných stránkách řeí e je potřeba nějak přeprogramovat BSI, e je chyba tam, ale tomu nějak nerozumím...
Dále jsem nael stránku v němčině, kde někdo řeí tyto chyby a zároveň mu motor P2133 a P2131 signál spínače bodu odporu pedálu akcelerace.. Sice nechápu jaká, ale tyto chyby mám také, nemůe tu být nějaká souvislost?? |
| |
| |