Jarduk
|
24.04.2019 14:29 -
Re: Poničení při odtahu
|
|

|
Tady to vypadá, e odtahovka vypadala takto
.link.
Ale co je zajímavý, tak podle protokolu se to stalo asi 500m od baráku, take cestou zpět. Chyběl fakt kousek. Nějak nechápu, proč by měl prasknout popruh, kdy to auto u větinou svojí hmotnosti sedí na vleku. Nebo ne? Nějak si řikam, zda jim to spí nějak nevyklouzlo na křiovatce nebo kruháči...
U nás taky dřív netahali. Vdycky jsem přeparkoval a pak koukal, jak je tam čtvrtka parkovitě a silnice "vyčitěná" kolem nich. Letos jsem prvně pryč, kdy to dělají a hned změní pravidla.
Jinak zatim mi jak Citroen tak pojiovna říká, e ze zákona to funguje opravdu tak, e ačkoliv by oprava stála třeba 50 tisíc, tak pojiovna zaplatí maximálně cenu auta (40 tisíc) a jestli budu chtít auto opravit uplně, musím zbytek doplatit já. Nikoliv ten, kdo auto rozbil, ale prej já. To je vtipná republika tohle. Take jediná monost by byla to doplatit ze svýho a pak ten rozdíl třeba vymáhat soudně po tý odtahovce. Já kdy fakt vidim, jak nám tady vládnou miliardoví zloději a lháři a pak tady člověk řeí blbých pár desítek tisíc, ačkoliv nic neudělal patně...
O tom neautorizovaným taky přemýlim. Ale to sklo je prostě pořád problém. Nový se neprodává a na vrakárnách mi zatím řekli, e je moný koupit jenom celý dveře + pak nalakovat. |
| |
| |