Jarduk
|
23.04.2019 10:45 -
Re: Poničení při odtahu
|
|

|
Tak jsem dneska byl v servisu a je to víc ne zajímavý.
První fakt je, e servis nemůe sehnat sklo. Prej prvovýroba u není. Tak jsem jim povolil druhovýrobu a případně i vrakovitě v dobrým stavu.
Druhá sranda je, e paní v Citroenu je pravděpodobně na straně pojiovny, protoe se vůbec ani nepokouí naznačovat, e by měla nějaký rozumný řeení situace. Bylo mi prostě oznámeno, e pojiovna prý proplatí maximálně 32 tisíc, protoe hodnotu auta odhadli na 40. Take se pokoueli ukecat totálku. To nechci. Auto znám, vím, co je tam patně, vím, co je tam dobře a za 40k prostě nedostanu srovnatelný komfort (leda stejnou C5). Uitná hodnota auta je bohuel mnohem vyí. Pro mě snad i vyí ne uitná hodnota náhradní káry, kterou jsem zatim dostal (Seat Ibiza 1.0 TSI, verze holobyt). Nebo by jetě bylo moný vzít těch 32k a nechat to opravit někde bokem.
Prý není moný, aby pojiovna proplatila víc. Tak jsem řekl, e v pohodě, e holt zbytek doplatí firma, která způsobila kodu. To prej podle paní z Citroenu taky není moný (sakra proč?) Prostě se to prej musí vejít do 32k. Kolik je odhad a co se stane, kdy to bude draí, paní nevěděla.
Moje ádost o kontrolu podvozku zatím vyuměla. Psal jsem jim, e bych chtěl kontrolu podvozku, kvůli tomu, e auto nebylo v servisní poloze, kdy mu visela některá kola dolů. S tím je jetě taky budu muset prudit.
Take jsem hodně zvědavej, co se stane, kdy to draí bude. Protoe mně je úplně jedno, kdo to zaplatí a kolik to bude stát. Jestli auto nebude ve stejným stavu jako před odtahem, budu tu kodu prostě vymáhat soudně. Klidně jenom z principu. |
| |
| |