LadesFCB
|
16.04.2019 20:06 -
Re: Nefunkční RT3
|
|

|
Zdravím, nebudu zakládat nové téma, ikdy můj problém je asi troku jiný. Mám Citroen C5, r.v. 2004 s RT3. Párkrát se mi v zimě stalo, e po nastartování auta a zapnutí rádia se displej restartoval (vypnul se, rádio se nezaplo a pak sem musel pár minut počkat a se asi auto ohřeje a pak rádio lo normálně zanout, kdy sem to zkouel dřív, tak jakýkoliv zmáčknutí tlačítka k ovládání RT3 vedlo k jeho restartu). Přikládal jsem to k tomu, e ta elektronika asi nemá moc ráda zimu, take jsem to neřeil.
Kadopádně dneska ráno kdy bylo v Olomouci asi 2°C mi to udělalo znovu. Bohuel u se to jen seklo a RT3 se nechce načíst. Pouze se na displeji objeví znak citroenu a vpravo dole jen hláka e "načítá". Bohuel to je tak ve. Zkouel jsem pojistky (jsou OK), odpojil jsem tedy konektor co vede k displeji a v tom konektoru svítí jedna mini ledka červeně a znovu připojil. Displej znovu je ukáe znak Citroenu a načítání a tohle tam je furt. I po vypnutí motoru a vytáhnutí klíčku displej stále tmavě svítí s tou samou obrazovkou.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? Displej jako takový funguje, protoe svítí , leda e by odela elektronika u něho, nebo něco jiného (kabel)? |
| |
| |