Jarduk
|
11.04.2019 19:13 -
Poničení při odtahu
|
|

|
Ahoj chlapi. Bohuel se stalo, e jsem odjel na několik týdnů do zahraničí, mezitím město rozházelo značky na blokové čitění a mně odtáhli auto. S úředníky jsem nakonec vyjednal, e auto bezplatně vrátí, jeliko jsem opravdu zaparkoval před rozmístěním značek a dokonce i před vyhláením čitění na úřední desce.
Odtahovce se ale prý při zpětném nakládání utrhnul popruh a já dneska dostal email s nepěknými fotkami - viz příloha.
Take teď na dálku musím řeit odvoz auta do servisu (musí tam s tím dojet odtahovka). Auto půjde do servisu buď u snad zítra nebo v sobotu. A já právě potřebuju poradit, na co se tam vechno kouknout. Moje zkuenost je taková, e kdy jim nic neřeknu, vyklepou a nabarví střechu, dají nové sklo a hotovo. Já mam ale strach z toho, e jestli auto s sebou nějak seklo o zem, můou být dojebaný koule, pístnice a podobně. Napadá vás jetě něco? Nebo nemáte s podobnou situací někdo zkuenost? Já mam sto chutí jim do toho pojitění zahrnout fakt vechno. Místo práce a zábavy teď v USA řeím tohle...
Já mam i trochu strach, e to pojiovna vezme jako totálku, protoe jenom to sklo, klempířina a lak bude stát podle mýho víc jak celý auto (teď bych prodal tak za 50k?). |
| |
| |