jruze
|
14.02.2019 03:52 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
igok napsal(a): No neviem čo má v hlave  , no mne to v Trenčíne slúbili prepláchnu za 180 (v princípe to isté ako Advanpure) + cena spojok a robota mechanika, čie ma to bude stá odhadom max 280.
Ok ete som zabudol dopravu mono + 50
No úplně něco jiného - je to krok zpět a na vdy bez nákladů typu desítek tisíc. (ádné rozřezávání nedělitelných dílů)
A k tomu čitění : kdy mi takovou nějakou mainku nabízeli (v cenové relaci kolem sta tisíc) jsem chtěl uzavřít sázku e nedokáou z FAP pevnou sloku z přidávaných aditiv (cerin) a e toto funguje zřejmě jen u jiných typů DPF kde dochází k zaneení ,,jen popílkem" tak nakonec přiznali e to asi nepůjde (nebo jen částečně) cerin nepřepálí a přes mříku směrem ven nedostane - jediná cesta kam je směrem ke katu.
Hláka e je FAP zaneen je z důvodu propočtu spotřebovaných aditiv (a hodnot které si jednotka uloila) - take po jejich ,,čitění" a teoreticky i bez něj po resetu bude FAP fungovat bez hláky vesele dál protoe 90% FAPů má dobré hodnoty diferenčních rozdílu tlaku (v podstatě to hlásí e je ,,jen" uloeno max mnoství cerinu na základě výpočtu jednotky) = to si na zkouku můe ověřit = zresetuj údaj a hláka zmizí (na dost dlouho na to aby to neuznali jako reklamaci) - několikrát jsem toto udělal (třeba před dovolenou atd.. aby je neotravovala hláka s tím e vyčitění provedu po dovolené a to auto přijelo třeba po roce ?? tak po těchto zkuenostech jsem toto přestal dělat. |
| |
| |