Qwik
|
30.12.2018 16:29 -
Re: Aditivace Eolys
|
|

|
jruze napsal(a): Jestli dobře chápu je to 100Kw ? jednotka aditivace je pod přístrojovkou na čelní svislé stěně(černá krabička +- jako krabička od cigaret) regenerace probíhá? po kolika Km? Jinak jestli jsi proel jen tak tak před dvěmi léty tak teď neprojde = nové emisní normy = neplatí to co uvádí výrobce 0,61(nebo 0,51  ) ale nově (bez ohledu co uvádí výrobce) je 0,21  - pokud toto nesplní je podle nich pokozen FAP  no a na tyto hodnoty se jen tak nedostane mnoho aut mimoto nesmí být chyba v emisních částech (havky,aditivace,EGR atd..) a to ty asi mít bude.(jinak náplň je 3L , nebo DPX starí typ 4,5L)
Díky za odpověď. Mám 103KW RHR. Na diagnostice jsem jetě nebyl tak nevím, jak často to regeneruje, ale dle chování a spotřeby v této době to regeneraci provádí... Před těmi dvěma lety jsem dělal emise ji s vyčítáním chyb, co dříve nebylo. Byly to ty začátky kdy se vyhazovalo za chyby v diag. motoru. Jestli se od té doby něco změnilo, dle Tebe asi ano, tak nevím co s tím, měl jsem si asi koupit Trabanta, tam by mne nikdo s těmito kravinami neotravoval. Nechápu, jek můe někdo testovat vůz na lepí parametry, ne je konstrukčně moné, jak chápu, tak i nová auta s tím mají problém. V tom případě je lepí nemít ádné eko kraviny, a nikdo mne za ně nebude otravovat. Jinak na tomto odkazu jsou fotky FAPu a nádrky na Aditivum... Jinak chyby jsem při poslední technické neměl átné... Nebo aspoň technik se o ničem jako chyby v motoru a emisních částech nezmiňoval, Jen to prostě víc kouřilo, e prý asi jezdím moc po městě, tak to párkrát protůroval a s těmi mými odřenými uiskami mi to dal...
.link. . Fap je focen a po propláchnutí, při kterém z něj la chviličku jen trocha černých sazí, ádný červený písek... Uvidím v lednu po diagnostice. Pokud se to aditivování rozchodí, budu řeit, vlastní emise.
Přeji vem hezký nový rok... |
| |
| |