jruze
|
21.12.2018 10:26 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Hele, koukám na to a ... nechci být prorokem, ale ten konektor co má nafocen tak ten má jeden pin od výroby, nemá tam nic upadeno, tak to prostě patří ... tam chyba není. Mají to tak vichni. Nic ti tam neupadlo ... 
Mým konektorem s dvěma dráty se nenech zmást, je to jiný konektor odjinud, ale stejný typ a provedení ...
No můj přízpěvek (těsně před tvím)kde jsem psal e tvůj obrázek je asi jen ilustrační,e podle jeho fotek se asi jená o ovládací konektor a e mnoho případů zde řeí ucpávku v konektoru jako upadlej drátek se sice objevil ale vzápětí není - no psal jsem to co jsi napsal a ptal jsem se jestli nael ten upadlej drátek páč ovládací konektor má jen jeden drátek který sice vede do svazku ale jde do konektoru co je připojen k elektronice a to druhé je jen ucpávka proti vlhkosti aby se nedostala do konektoru.
Mimo to podle fotek které dal z toho řádně teče LDS a to čerpadlo (motor) bude také plnej tak e má asi ptoblém na pojistce (přívodu napájení) a né na ovládání + vyčitění komutátoru motoru. |
| |
| |