jruze
|
10.12.2018 08:55 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
|

|
Tak co páni mistři - ádná odezva ? :
Zrovna teď tu mám jednu (mám jich tu víc ale jednu zvlátní) = vejkově sedí ale dělá si co chce = pokadé se zvedne do stejné polohy(je jedno jestli jí měřím na kontrolních bodech nebo na lemu) ale v diagnostice jsou pokadé jiné hodnoty - někdy vypne někdy ne , někdy bez toho aby se změnily hodnoty jak v diag tak měřené na lemu samo zapne (jen tak samo zapne a zvedne třeba o 1 cm = můe jít vej nebrání mu doraz) = seřízeno v jiném zn. servisu, vyměněné korektory za origo nové no a občas přestane měřit hodnoty ale na tlačítko a vejku reaguje normálně = dám provozní zvedne nebo sníí jak má ale v měřených se nehne (jakoby ,,zamrzne" měření-
diagnostikou to není, PC také né obojí vyměněno za jiné co mám, zatuhlí kloubky nejsou,povolené objímky také ne,kablíky a piny proměřené = nikde nic pokozené.(předek je na 71 a zadek 72cm (porovnéno se čtyřmi co tu mám) - po probuzení ze ,,spánku " zase ve chodí - chyby nejsou ,pokud jí ztíím reaguje a dorovní následně po odlehčení dorovná-sníí - hodnoty v diag se nemění. - usne , probudím ji a zase chodí . Tak co pání mistři??
Jen připomenu e děláno v jiném zn. servisu jen jsem kontroloval
Jinak u jsem se setkal e X7 si snad dovede zapamatovat nějakou fiktivní hodnotu vejky podle které udruje vejku(několik měsíců jezdila s vadným korektorem (v diag nereagoval na nastavení vejky- jen se příloitostně nastavila do nějaké polohy a za celou dobu neslezla - jediné z čeho to bylo poznat e svítila pokadé různě daleko před auto(H7 bez korekce) a v deníku - chybové hláky s uloenými Km. (popisováno zákazníkem o různém ,,osvitu" vzdálenosti před vozem) |
| |
| |