PATaMAT
|
04.12.2018 13:52 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
|

|
jruze napsal(a): na 17. by jsi měl mít +- 71 cm od lemu na zem (jak v předu tak vzadu - předek raději o 1cm méně) - a mělo by to chodit jak má. (od nejnií polohy do provozní je zdvih 11cm = to platí u vech rozměrů .
jruze napsal(a): od nejnií polohy do provozní je zdvih 11cm = to platí u vech rozměrů .
Dá se to dělat sloitě nebo jednodue = nastavte si to podle návodu-manuálu a změřte to podle mne = rozhodující je údaj (u X7 se dvěma korektory) 10 max 11cm ze spodní polohy do provozní )
jruze napsal(a): Musí číst pozorně 11cm je od spodku do provozní X7- to je nastaveno ve zn. servisu po výměně z.pístnic a seřízení v záruce(nevím kde) já dělal jen servis a prohlídku podvozku..
(u mé X7 - 9cm) mé biturbo C5 II má 7,5 cm od spodu do provozní.
A pan mistr si nedovede změřit údaje na některé x7 popř.C5II ? A si to nastaví Zdenda podle prac. postupu tak sem asi dá rozměry také (pokud ho choroba nepoloí  - zatím je o 3cm nahoře.
u se nebudu k tomuto tématu vyjadřovat.
Jardo, právě e čtu pozorně. Ty radí nastavovat na X7 10 - 11cm zdvih ze spodní do provozní.
Něco bude asi patně
Měřené hodnoty jsou cca, nebudem počítat milimetry.
Měřená C5 II mnou seřízená. Zdvih ze spodní polohy, ze zamáčklých dorazů otlakováno diag do normální jízdní polohy je cca 6cm jak sem psal dříve, ( psal sem obecně zdvih ze spodní do normální 5 6cm) Zdvih ze spodní polohy zvolené tlačítkem do normální jízdní je cca 4,5cm. Auto pruí zcela normálně, na dorazy nechodí a přitom je o kus ní ne tvoje SNÍENÉ biturbo ???
Tak e mnou seřízené auto chodí 6cm a tvoje sníené o 2,5 chodí 7,5cm ... co k tomu dodat?
Nedělám z nikoho blbce, to si kadý umí zařídit sám.
Těch 11 na X7 to je dobrej úlet, i těch 9 je moc. Mám tu dvě okolo, ale nemám čas, a bude změřím taky . |
| |
| |