Yulas
|
08.09.2018 22:11 -
Re: Výměna předních světel H7 za originál Xenonové / C5 I,II
|
|

|
Ja ma C5 I 2004.
Děkujeme za vá zájem. Ano, instalace je hotová.
Udělal jsem BSM - pájil jsem chybějící relé a pojistku F7 na původním místě. Rozpraovače lampy pracují správně.
BHI - tady je ten problém. Kabel ze světelných zdrojů běí na konektor BHI (pin F3). V lexii v části zavěení v volbách jsem kódoval "signál úhlové korekce - aktivní", ale chybí signál. Hledání servisní schránky - tam byl bhi se signálem korekce úhlu lampy a bez. Stejně jako kolegovi napsal výe - voliči BHI by se měli změnit, aktivace nedává nic. V Polsku nemohu najít samotnou elektroniku, kadý prodává celé čerpadla za cenu vyí ne dvě úplné xenonové výbojky: (Kromě toho nevědí, jestli existuje xenon, budu hledat dalí elektroniku BHI.
Chci sestavit obvod, který čte pozici potenciometrů na osách a generuje signál na lampy. Nevím, jaký signál přijaly lampy.
Bylo by nejlepí připojit osciloskop do kopie s továrním xenonem.
Koupil jsem pokozený BHI (spalovaný motor) z verze s xenonovými výbojkami. Připojil jsem rozváděč a vyrovnávání fungovalo tak, jak jsem odklonil přední / zadní část vozidla.
Sinik vystřelil bez problémů. Zůstává přeloit elektroniku a konfigurovat výky. |
| |
| |