Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
xsarafobie
01.08.2018 21:22 - Re: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
99
Páni - hlavně s vlastní zkušeností.. téma tu je už dlouho.
KDO UŽ MÁ REPASE TĚCH PÁČEK? A jak dlouho to vydrželo?
Koupil jsem C5 od MP, který pročistil kontakty a prý nějak nahnul drátky sám před cca. 2-3 roky. To nemám v úmyslu dělat sám, určitě bych to nesložil. Poprosil jsem zatím pana Martina Handla, jestli by se mi na to mrknul. V mém okolí jsou 3 zkušení servisáci (auto-elektro), kteří toto odmítají dělat jako nesmyslné řešení s nejistým výsledkem. Prý je to nějak letované na desce a není možné nějak kvalitně opravit bez výměny kompletní desky. Pan Handl mi napsal, že se časem domluvíme, ale potřebuje mít auto delší dobu. Oproti tomu mi nějaký servisák (resp. vrakoviště u Hlinska) psal, že to opraví do 20ti minut.

Jak to tedy bude? Něco se přeletuje a vydrží to rok? Nebo to zrepasuje na 3 a více let? (tj. 100tis km?) V tom vrakovišti mi to připadne divné... nějakou zkušenost mít musí, ale za 20 minut asi jen vymění věnec za jiný... jenže bude to fungovat? Jak dlouho?
Opravdu se toho bojím. To auto mám rok a jsem relativně spokojený. Zkuste někdo udělat reklamu

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator