| | |
17.09.2009 02:01 -
Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
|
1105802
|
|
maniac
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 23 |
|
|
V poslednich 14 ti dnech se mi zacaly divne chovat dalkove svetla. Pokud dam pravy blinkr, tak se asi po 4 bliknutich vypnou dalkove svetla. Pri jizde bez blinkru se tez nahodne vypinaji v ruznych menicich se intervalech. Netusite nekdo v cem by mohl byt problem, co pripadne zkontrolovat? (C5 I break 2004)
V poslednich 14 ti dnech se mi zacaly divne chovat dalkove svetla. Pokud dam pravy blinkr, tak se asi po 4 bliknutich vypnou dalkove svetla. Pri jizde bez blinkru se tez nahodne vypinaji v ruznych menicich se intervalech. Netusite nekdo v cem by mohl byt problem, co pripadne zkontrolovat? (C5 I break 2004)
|
|
17.09.2009 06:34 -
Re: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
|
1105803
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Také mi to začalo asi před měsícem dělat, kdy se světla sama přepínají z dálkových na potkávací.
Nevím jestli to nebude páčkou pod volantem, protoe se mi také, kdy někdy ručně vypnu světla (automatické rozsvěcování mám neaktivní) a mám jetě nastartováno, potkávací světla zase sama rozsvítí. Musím brnknout páčkou světel lehce k sobě a zhasnou.
C5 někdy ije vlastním ivotem a dokud světla za jízdy nezhasínají úplně, tak to asi zatím řeit nebudu. Ikdy to u se mi také stalo, e se světla po nastartování rozsvítily sami (fyzicky jsem je nezapnul a nevimnul si toho) a potom mi během jízdy za tmy úplně zhasly. To se potom člověk nestačí divit, natěstí jsem rychle nejel a stačil je včas ručně rozsvítit.
Také mi to začalo asi před měsícem dělat, kdy se světla sama přepínají z dálkových na potkávací.
Nevím jestli to nebude páčkou pod volantem, protoe se mi také, kdy někdy ručně vypnu světla (automatické rozsvěcování mám neaktivní) a mám jetě nastartováno, potkávací světla zase sama rozsvítí. Musím brnknout páčkou světel lehce k sobě a zhasnou.
C5 někdy ije vlastním ivotem a dokud světla za jízdy nezhasínají úplně, tak to asi zatím řeit nebudu. Ikdy to u se mi také stalo, e se světla po nastartování rozsvítily sami (fyzicky jsem je nezapnul a nevimnul si toho) a potom mi během jízdy za tmy úplně zhasly. To se potom člověk nestačí divit, natěstí jsem rychle nejel a stačil je včas ručně rozsvítit.;-)
|
|
17.09.2009 07:25 -
|
1105804
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
V OBOU PRIPADECH com2000
V OBOU PRIPADECH com2000
|
|
17.09.2009 08:56 -
|
1105806
|
|
Darja
|
|
|
Ne, jen to prostě zlobí... prostě takova vrozená vada C5
Ne, jen to prostě zlobí... prostě takova vrozená vada C5
|
|
17.09.2009 09:05 -
|
1105807
|
|
maniac
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 23 |
|
|
autodiag napsal(a): V OBOU PRIPADECH com2000
A co s nim? Vymenit, zkontrolovat kontakty? nebo co?
A co s nim? Vymenit, zkontrolovat kontakty? nebo co?
|
|
17.09.2009 09:45 -
|
1105808
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
v 90% vymenit
v 90% vymenit
|
|
17.09.2009 10:09 -
|
1105809
|
|
maniac
|
|
|
autodiag napsal(a): v 90% vymenit
Toho jsem se bal. Kolik desetitisicu takova hracka stoji?
Toho jsem se bal. Kolik desetitisicu takova hracka stoji?
|
|
17.09.2009 10:18 -
|
1105810
|
|
autodiag
|
|
|
zpravidla jeden desetitisic ..je potreba obednat dle VIN aby byli zachovany vsechny FCE
zpravidla jeden desetitisic :)..je potreba obednat dle VIN aby byli zachovany vsechny FCE
|
|
17.09.2009 10:23 -
|
1105811
|
|
maniac
|
|
|
Ok, dekuju vsem za rady, jdu rozbit prasatko.
Ok, dekuju vsem za rady, jdu rozbit prasatko.
|
|
17.09.2009 10:41 -
|
1105812
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
No já to tedy určitě měnit nebudu, pokud bude blbnout jenom tohle. To spí překousnu to přepínání (dokud to bude únosné) ne vyhodit zase takový prachy.
A co, vezmu kontaktol a celé to pořádně prostříkám.
No já to tedy určitě měnit nebudu, pokud bude blbnout jenom tohle. To spí překousnu to přepínání (dokud to bude únosné) ne vyhodit zase takový prachy.
:-d A co, vezmu kontaktol a celé to pořádně prostříkám. :-d
|
|
17.09.2009 13:23 -
|
1105814
|
|
autodiag
|
|
|
kazdy dle sveho gusta...
PS: po tobe bych moc rad koupil auto myslim ze by bylo ve stavu A1
kazdy dle sveho gusta...
PS: po tobe bych moc rad koupil auto myslim ze by bylo ve stavu A1 :palec
|
|
17.09.2009 13:43 -
|
1105815
|
|
miskod
|
|
|
Neda mi to nereagovat.
Ak je ta krabicka (com2000) riadiaca jednotka komunikacie mezi riadiacimi a riadenymi prvkami v aute, tak je to podla mna cisty digital...A digital bud funguje alebo je uplne mrtvy. Ak bude naozaj chyba v com2000 ako pise autodiag, tak by som to videl na nejaky studeny spoj na doske, alebo skorej nejaky filtracny obvod napajania alebo vstupov (vyschnuty decoupling kondik, atd). Predsa len v tom aute je rusenia pozehnane.
autodiag:
Na co vsetko je com2000?
Neda mi to nereagovat.
Ak je ta krabicka (com2000) riadiaca jednotka komunikacie mezi riadiacimi a riadenymi prvkami v aute, tak je to podla mna cisty digital...A digital bud funguje alebo je uplne mrtvy. Ak bude naozaj chyba v com2000 ako pise autodiag, tak by som to videl na nejaky studeny spoj na doske, alebo skorej nejaky filtracny obvod napajania alebo vstupov (vyschnuty decoupling kondik, atd). Predsa len v tom aute je rusenia pozehnane.
autodiag:
Na co vsetko je com2000?
|
|
17.09.2009 13:50 -
|
1105816
|
|
autodiag
|
|
|
-snimac uhlu volantu
-snimac pricneho zrychleni
-snimac podelneho zrychleni
-vedeni pro Airbag
-vedeni pro klakson
-prijimac dalkoveho ovladani
-prijimac kontroly podhusteni
-immobilizer (cast el.)
-immobilizer snimac RF
-ovladani radia
-ovladani tempomatu
-ovladani pal. PC
-ovladani svetel
-ovladani tempomatu
-ovladani steracu
-snimac uhlu volantu
-snimac pricneho zrychleni
-snimac podelneho zrychleni
-vedeni pro Airbag
-vedeni pro klakson
-prijimac dalkoveho ovladani
-prijimac kontroly podhusteni
-immobilizer (cast el.)
-immobilizer snimac RF
-ovladani radia
-ovladani tempomatu
-ovladani pal. PC
-ovladani svetel
-ovladani tempomatu
-ovladani steracu
|
|
17.09.2009 14:24 -
|
1105817
|
|
miskod
|
|
|
Vdaka...Teda su tam aj nejake analogove vstupy...Nic to ale nemeni na tom, ze to musi byt nejaka blbost ako som pisal...Ale hladat by sa mi to teda nechcelo
Vdaka...Teda su tam aj nejake analogove vstupy...Nic to ale nemeni na tom, ze to musi byt nejaka blbost ako som pisal...Ale hladat by sa mi to teda nechcelo
|
|
17.09.2009 14:36 -
|
1105818
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Autodiag: K těm světlům trochu od věci dotaz:
Co udělat, aby se světla rola po nastartování? U minulého jsme to měli, u tohohle ne...Jde to na nervy, člověk pořád zapomíná.
Autodiag: K těm světlům trochu od věci dotaz:
Co udělat, aby se světla rola po nastartování? U minulého jsme to měli, u tohohle ne...Jde to na nervy, člověk pořád zapomíná.
|
|
17.09.2009 14:39 -
|
1105820
|
|
Rena
|
|
|
autodiag napsal(a): naprogramovat BSI
Co pro to udělat?
naprogramovat BSI
Co pro to udělat?
|
|
17.09.2009 14:52 -
|
1105821
|
|
tief
|
|
|
najst niekoho kto ma diagnostiku, zdvihnut telefon, zavolat mu, dohodnut sa na cene a case, prijst a nechat si to zapnut, podakovat, zaplatit, odist domov
najst niekoho kto ma diagnostiku, zdvihnut telefon, zavolat mu, dohodnut sa na cene a case, prijst a nechat si to zapnut, podakovat, zaplatit, odist domov :)
|
|
17.09.2009 14:54 -
|
1105822
|
|
Rena
|
|
|
tief napsal(a): najst niekoho kto ma diagnostiku, zdvihnut telefon, zavolat mu, dohodnut sa na cene a case, prijst a nechat si to zapnut, podakovat, zaplatit, odist domov
Vyčerpávající
Asi se vypravím do Olomouce, mám to vpodstatě co by kamenem dohodil a zbytek doel.
najst niekoho kto ma diagnostiku, zdvihnut telefon, zavolat mu, dohodnut sa na cene a case, prijst a nechat si to zapnut, podakovat, zaplatit, odist domov :)
Vyčerpávající:-))))
Asi se vypravím do Olomouce, mám to vpodstatě co by kamenem dohodil a zbytek doel.:-)
|
|
| |
|
|