jruze
|
13.06.2018 15:03 -
Re: Jak odvzdunit systém odpruení?
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Jeliko byla nabořená náprava a to dost destruktivně - rameno, poloosa, utrené kolo .... tak to asi odnesla i pístnice,- mue být uvnitř rozbitá... ta drí geometriii nápravy a i kolo ... Pokud ale čerpadlo stále běí, zadek to zvedne a předek nezvedá, přikláněl bych se k pokozené pístnici, která propoutí takovým způsobem, e to nestačí zvednout. oahej pístnice jestli nebude ta jedna teplejí ne druhá - kdy je teplejí - protíká jak průtokáč... a nebo odpoj hadičku přepadu za pístnicí na karoserii u podběhu na té bourané straně. jestli od tam při běhučerpadla poteče hooodně kapaliny, je to ta pístnice.
To co píe Rue bych řekl e ti to nepomůe, podle mě ti poradil blbost, proto e čerpadlo je zaplavené kdy zvedá zadek -nemá problém s přísunem kapaliny a nacpe ji vude kam je potřeba ... i na předek ... to můj názor 
Po výměně BHI jsem toto takto řeil dostkrát - zůstane tam (můe zůstat) bublina vzduchu která nepustí LDS do čerpadla (do části pro předek) - větinou si vystačím testem v diag ale u jsem to musel řeit i povolením trubky pro předek a nebo přetlakem v nádobce. Nechme se překvapit co to bude . - doufám e oznámí co . (a netvrdím e mám pravdu - jen ze skueností které mám) |
| |
| |