| | |
27.01.2011 19:36 -
Jak odvzdunit systém odpruení?
|
2371338
|
|
LB C5
|
Město: Kyjov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím Vás. Na C5 praskla trubka vedoucí ze předu auta a k zadní nápravě. Kapalina vytekla, auto spadlo. Trubka se vyměnila, kapalina se dolila, auto se nechce zvednout. Jakým způsobem to správně odvzdunit a nastavit? Děkuji za pomoc.
Zdravím Vás. Na C5 praskla trubka vedoucí ze předu auta a k zadní nápravě. Kapalina vytekla, auto spadlo. Trubka se vyměnila, kapalina se dolila, auto se nechce zvednout. Jakým způsobem to správně odvzdunit a nastavit? Děkuji za pomoc.
|
|
27.01.2011 19:38 -
Re: Jak odvzdunit systém odpruení?
|
2371340
|
|
jumep
|
|
|
keby si hladal tak najdes
v nadobke s LDS treba spravit tlak asi 0.5-0.7 bar
a potom nastartovat a dat dvihnut auto .... ak sa nechyti .. povolit a proces opakovat (trva to relativne dost dlho kym sa to chyti)
keby si hladal tak najdes
v nadobke s LDS treba spravit tlak asi 0.5-0.7 bar
a potom nastartovat a dat dvihnut auto .... ak sa nechyti .. povolit a proces opakovat (trva to relativne dost dlho kym sa to chyti)
|
|
29.12.2011 16:24 -
|
2436157
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Asi moná blbej dotaz............jak udělám v nádobce tlak 0,5 a 0,7??????...............je tam nějaký ventilek????
Asi moná blbej dotaz............jak udělám v nádobce tlak 0,5 a 0,7??????...............je tam nějaký ventilek????
|
|
29.12.2011 16:51 -
|
2436159
|
|
jumep
|
|
|
vicko ma na sebe malicku dierku, do tej vzdy tlacim vzduch ked treba, castokrat netreba nic
vicko ma na sebe malicku dierku, do tej vzdy tlacim vzduch ked treba, castokrat netreba nic
|
|
16.07.2013 21:09 -
|
2599476
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak jsem taky upad na břicho.. Kdy čerpadlo vůbec nevrčí, tak to není zavzduněním e?
U jsem to nael, e ne.. :/ Tak se omlouvám.. Zejtra mrknu na pojistku..
Tak jsem taky upad na břicho.. :( Kdy čerpadlo vůbec nevrčí, tak to není zavzduněním e?
U jsem to nael, e ne.. :/ Tak se omlouvám.. Zejtra mrknu na pojistku..
|
|
05.11.2013 19:04 -
|
2633819
|
|
hegisek
|
|
|
hoj vem tak mě se stalo e jsem za poslední dva měsíce vyměnil vechny hydro hadice v motorovém prostoru nevím co se stalo ale postupně mi začli jedna podruhé prosakova. od první výměny mi začal při malé rychlosti třeba při pakování vrčet volat servo jako kdy je to zavduněný servisák mi řekl e se to ovzdunuje samo jen otočením volantu na max a podret nic se nezměnilo co jsem tady četl tak se to dělá přez diag. a pak klasicky ovzdunováky předem dík za kadou radu
hoj vem tak mě se stalo e jsem za poslední dva měsíce vyměnil vechny hydro hadice v motorovém prostoru nevím co se stalo ale postupně mi začli jedna podruhé prosakova. od první výměny mi začal při malé rychlosti třeba při pakování vrčet volat servo jako kdy je to zavduněný servisák mi řekl e se to ovzdunuje samo jen otočením volantu na max a podret nic se nezměnilo co jsem tady četl tak se to dělá přez diag. a pak klasicky ovzdunováky předem dík za kadou radu
|
|
05.11.2013 19:06 -
|
2633820
|
|
jumep
|
|
|
odvzdusnuje sa to samo
ak ti to huci, je skor pravdepodobne ze tam mas malo lds
odvzdusnuje sa to samo
ak ti to huci, je skor pravdepodobne ze tam mas malo lds
|
|
05.11.2013 19:28 -
|
2633821
|
|
hegisek
|
|
|
správnou hladinu zjistím e pustím auto dolu a hladina musí bít v koíku?
správnou hladinu zjistím e pustím auto dolu a hladina musí bít v koíku?
|
|
05.11.2013 19:52 -
|
2633845
|
|
jumep
|
|
|
ano, ako tu uz x krat bolo napisane - na dne kosika ... nie viac
ano, ako tu uz x krat bolo napisane - na dne kosika ... nie viac
|
|
05.11.2013 19:55 -
|
2633846
|
|
hegisek
|
|
|
super moooc dík ráno na to kouknu stím prosakování hadic takhle z ničeho nic asi neví co se mohlo stát? jedna to bych pochopil ale takhle najednou ve musel jsem i kuli tomu nechat vyndat 2x nápravnici pakárna
super moooc dík ráno na to kouknu stím prosakování hadic takhle z ničeho nic asi neví co se mohlo stát? jedna to bych pochopil ale takhle najednou ve musel jsem i kuli tomu nechat vyndat 2x nápravnici pakárna
|
|
06.08.2017 21:03 -
|
3087366
|
|
MartinP.
|
|
|
zdravim,nevite nekdo velikost nebo oznaceni ovzdusnovaciho sroubu zadni stredove kouli hydro3plus?diky
zdravim,nevite nekdo velikost nebo oznaceni ovzdusnovaciho sroubu zadni stredove kouli hydro3plus?diky
|
|
07.08.2017 10:37 -
|
3087468
|
|
MartinP.
|
|
|
neco takoveho?.link.
neco takoveho?https://www.profidily.cz/wp-odvzdusnovaci-sroub-m10x1-s11x30-mm-2443353.html
|
|
07.08.2017 12:29 -
|
3087527
|
|
MartinP.
|
|
|
Nebo dá se někde koupit mimo origo Citroen?diky
Nebo dá se někde koupit mimo origo Citroen?diky
|
|
08.08.2017 19:59 -
|
3087795
|
|
MartinP.
|
|
|
nebo muze tam byt delsi,treba 30mm?
nebo muze tam byt delsi,treba 30mm?
|
|
13.06.2018 07:08 -
|
3163728
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj,
prosím o radu, po bouračce jsem auto dal dokupy doplnil kapalinu, zadní část auta se mi zvedl ale předek mi stále leí uplně dole. kapaliny mám akorát na dno koíku. Nesetkal jste se někdo stímto problémem?
Děkuji
Ahoj,
prosím o radu, po bouračce jsem auto dal dokupy doplnil kapalinu, zadní část auta se mi zvedl ale předek mi stále leí uplně dole. :( kapaliny mám akorát na dno koíku. Nesetkal jste se někdo stímto problémem?
Děkuji
|
|
13.06.2018 07:39 -
|
3163729
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
poloha - funkce předního korektoru... patná přední pístnice - protíkající ... Nepíe co bylo rozbité... Kdy zvedá, zvedne zadek a co pak čerpadlo, vypne, nebo jede pořád dál a předek přesto nezvedá?
poloha - funkce předního korektoru... patná přední pístnice - protíkající ... Nepíe co bylo rozbité... Kdy zvedá, zvedne zadek a co pak čerpadlo, vypne, nebo jede pořád dál a předek přesto nezvedá?
|
|
13.06.2018 07:55 -
|
3163733
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj,
nevím jak myslí přední korektor, přední pístnice je v pohodě dolo k utrení kola ohnuté rameno poloosa vytrena a oředná náprava nabořena motor běí a běel. Dolo právě k utření ve spoji hydrauliky pod podběhem a vytekla kapalina.
Čerpadlo jede furt- nezvedá předek.
Ahoj,
nevím jak myslí přední korektor, přední pístnice je v pohodě dolo k utrení kola ohnuté rameno poloosa vytrena a oředná náprava nabořena motor běí a běel. Dolo právě k utření ve spoji hydrauliky pod podběhem a vytekla kapalina.
Čerpadlo jede furt- nezvedá předek.
|
|
| |
|
|