PATaMAT
|
13.06.2018 10:18 -
Re: Jak odvzdunit systém odpruení?
|
|

|
Jinec napsal(a): po bouračce jsem auto dal dokupy doplnil kapalinu, zadní část auta se mi zvedl ale předek mi stále leí uplně dole.
Jinec napsal(a): Ahoj,
nevím jak myslí přední korektor, přední pístnice je v pohodě dolo k utrení kola ohnuté rameno poloosa vytrena a oředná náprava nabořena motor běí a běel. Dolo právě k utření ve spoji hydrauliky pod podběhem a vytekla kapalina.
Čerpadlo jede furt- nezvedá předek.
Jeliko byla nabořená náprava a to dost destruktivně - rameno, poloosa, utrené kolo .... tak to asi odnesla i pístnice,- mue být uvnitř rozbitá... ta drí geometriii nápravy a i kolo ... Pokud ale čerpadlo stále běí, zadek to zvedne a předek nezvedá, přikláněl bych se k pokozené pístnici, která propoutí takovým způsobem, e to nestačí zvednout. oahej pístnice jestli nebude ta jedna teplejí ne druhá - kdy je teplejí - protíká jak průtokáč... a nebo odpoj hadičku přepadu za pístnicí na karoserii u podběhu na té bourané straně. jestli od tam při běhučerpadla poteče hooodně kapaliny, je to ta pístnice.
To co píe Rue bych řekl e ti to nepomůe, podle mě ti poradil blbost, proto e čerpadlo je zaplavené kdy zvedá zadek -nemá problém s přísunem kapaliny a nacpe ji vude kam je potřeba ... i na předek ... to můj názor |
| |
| |