| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Prodej C5 |  |
KingZd
|
30.04.2018 18:35 -
Zcela nefunkční klimatizace Diagnostikovat před prodejem?
|
|

|
Dobrý večer / Ahoj,
chystám se prodat svého milovaného Borise (Citroen C5 Kombi 1.8i 117 16V, EW7J4 (6FZ) r. v. 2002, 1. generace [před faceliftem] STK do 1/2020 atd. atd., inzerát do téhle sekce samozřejmě kopírovat nebudu ).
Jene zcela přestala fungovat klimatizace (dvouzónová plně automatická displej funguje, teplotu nastavím, ale intenzita je zaseklá na nule, ádné tlačítko nefunguje). Netopí, nechladí, nefouká (v zimě je v autě zima a mlí se, teď na jaře je v něm nedýchatelný necirkulovaný vzduch).
Samozřejmě jsem se pokusil prohledat fórum, ale jste, pánové a dámy, o několik tříd jinde ne já. Já dokázal zkontrolovat pojistky u řidiče a v motoru (tím to není), ale to je ve, co na domácí diagnostice a opravě auta zvládám
Relé a motůrky a chladiče a spol. rozebírat nezvládám Take já jsem skončil :-/
Jinak je podle mě to auto vzhledem k věku ve velmi dobrém stavu podle mě by si ho buď někdo jako Vy mohl opravit na 100 %, nebo ho někdo koupí a dojezdím s ním pár let
Jene nefunkční vzduch je podle mě při prodeji problém (ač jinak perfektně pojízdného auta, nepřehřívá se ani nic podobného).
TO ÚVOD, NYNÍ HLAVNÍ DOTAZ: Co navrhujete jako postup, kdy ho chci prodat? Hodit inzerát s nefunkční klimatizací a nií cenou (nevím o kolik)? NEBO to nechat diagnostikovat někde rozebrat, zaplatit pár hodin práce a nechat si zjistit, co s tím je (to by se prodrailo, ne?), a pak buď nechat opravit, kdy to bude za ticku, NEBO napsat do inzerátu, e dávám na vědomí, e je nefunkční součástka X, opravte si to, nový majiteli?
To, e tak jako tak nemám moc představu o ceně, je téma jiné, tím tu prudit nehodlám 
Díky moc za názory, Zdeněk |
| |
| |