| | |
14.12.2016 11:54 -
Prodej C5
|
3019858
|
|
Radek66
|
|
|
Prosím o radu, kolik se teď pohybuje cena za c5 2.7 tourer 150kw rok 2008 najeto 228tis. Auto má skoro vechno co se tam dá dat, take plná výbava.
Prosím o radu, kolik se teď pohybuje cena za c5 2.7 tourer 150kw rok 2008 najeto 228tis. Auto má skoro vechno co se tam dá dat, take plná výbava.
|
|
14.12.2016 19:10 -
Re: Prodej C5
|
3019974
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To se přece dělá tak, e jakoby sháním zhruba stejné auto a tím zjistím, za kolik ho prodávají jiní. U fyzických osob je to rovnou cena, u autobazarů je nutno odečíst odhadem zisk bazaru.
třeba zde¨
.link.
To se přece dělá tak, e jakoby sháním zhruba stejné auto a tím zjistím, za kolik ho prodávají jiní. U fyzických osob je to rovnou cena, u autobazarů je nutno odečíst odhadem zisk bazaru.
třeba zde¨
https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/17099823?goFrom=list
|
|
14.12.2016 19:41 -
Re: Prodej C5
|
3019992
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jarduv odhad je uplne presnej. Pokud to neni packet Criollio s kozenou palubovkou tak je realna cena kolem 150... 2,7 moc v lasce nejsou to by musela byt tip top po velkem servise (FAP,Aditiva,rozvody,automat atd) Podivej se na moji C6 jak se ta dlouho prodava a to je po servise za min. 100tis. Kč
Jarduv odhad je uplne presnej. Pokud to neni packet Criollio s kozenou palubovkou tak je realna cena kolem 150... 2,7 moc v lasce nejsou to by musela byt tip top po velkem servise (FAP,Aditiva,rozvody,automat atd) Podivej se na moji C6 jak se ta dlouho prodava a to je po servise za min. 100tis. Kč
|
|
30.04.2018 18:35 -
Zcela nefunkční klimatizace Diagnostikovat před prodejem?
|
3154025
|
|
KingZd
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Dobrý večer / Ahoj,
chystám se prodat svého milovaného Borise (Citroen C5 Kombi 1.8i 117 16V, EW7J4 (6FZ) r. v. 2002, 1. generace [před faceliftem] STK do 1/2020 atd. atd., inzerát do téhle sekce samozřejmě kopírovat nebudu ).
Jene zcela přestala fungovat klimatizace (dvouzónová plně automatická displej funguje, teplotu nastavím, ale intenzita je zaseklá na nule, ádné tlačítko nefunguje). Netopí, nechladí, nefouká (v zimě je v autě zima a mlí se, teď na jaře je v něm nedýchatelný necirkulovaný vzduch).
Samozřejmě jsem se pokusil prohledat fórum, ale jste, pánové a dámy, o několik tříd jinde ne já. Já dokázal zkontrolovat pojistky u řidiče a v motoru (tím to není), ale to je ve, co na domácí diagnostice a opravě auta zvládám
Relé a motůrky a chladiče a spol. rozebírat nezvládám Take já jsem skončil :-/
Jinak je podle mě to auto vzhledem k věku ve velmi dobrém stavu podle mě by si ho buď někdo jako Vy mohl opravit na 100 %, nebo ho někdo koupí a dojezdím s ním pár let
Jene nefunkční vzduch je podle mě při prodeji problém (ač jinak perfektně pojízdného auta, nepřehřívá se ani nic podobného).
TO ÚVOD, NYNÍ HLAVNÍ DOTAZ: Co navrhujete jako postup, kdy ho chci prodat? Hodit inzerát s nefunkční klimatizací a nií cenou (nevím o kolik)? NEBO to nechat diagnostikovat někde rozebrat, zaplatit pár hodin práce a nechat si zjistit, co s tím je (to by se prodrailo, ne?), a pak buď nechat opravit, kdy to bude za ticku, NEBO napsat do inzerátu, e dávám na vědomí, e je nefunkční součástka X, opravte si to, nový majiteli?
To, e tak jako tak nemám moc představu o ceně, je téma jiné, tím tu prudit nehodlám
Díky moc za názory, Zdeněk
Dobrý večer / Ahoj,
chystám se prodat svého milovaného Borise (Citroen C5 Kombi 1.8i 117 16V, EW7J4 (6FZ) r. v. 2002, 1. generace [před faceliftem] STK do 1/2020 atd. atd., inzerát do téhle sekce samozřejmě kopírovat nebudu ;-)).
Jene zcela přestala fungovat klimatizace (dvouzónová plně automatická displej funguje, teplotu nastavím, ale intenzita je zaseklá na nule, ádné tlačítko nefunguje). Netopí, nechladí, nefouká (v zimě je v autě zima a mlí se, teď na jaře je v něm nedýchatelný necirkulovaný vzduch).
Samozřejmě jsem se pokusil prohledat fórum, ale jste, pánové a dámy, o několik tříd jinde ne já. Já dokázal zkontrolovat pojistky u řidiče a v motoru (tím to není), ale to je ve, co na domácí diagnostice a opravě auta zvládám
Relé a motůrky a chladiče a spol. rozebírat nezvládám :-) Take já jsem skončil :-/
Jinak je podle mě to auto vzhledem k věku ve velmi dobrém stavu podle mě by si ho buď někdo jako Vy mohl opravit na 100 %, nebo ho někdo koupí a dojezdím s ním pár let
Jene nefunkční vzduch je podle mě při prodeji problém (ač jinak perfektně pojízdného auta, nepřehřívá se ani nic podobného).
TO ÚVOD, NYNÍ HLAVNÍ DOTAZ: Co navrhujete jako postup, kdy ho chci prodat? Hodit inzerát s nefunkční klimatizací a nií cenou (nevím o kolik)? NEBO to nechat diagnostikovat někde rozebrat, zaplatit pár hodin práce a nechat si zjistit, co s tím je (to by se prodrailo, ne?), a pak buď nechat opravit, kdy to bude za ticku, NEBO napsat do inzerátu, e dávám na vědomí, e je nefunkční součástka X, opravte si to, nový majiteli?
To, e tak jako tak nemám moc představu o ceně, je téma jiné, tím tu prudit nehodlám :-)
Díky moc za názory, Zdeněk
|
|
30.04.2018 18:48 -
Re: Zcela nefunkční klimatizace Diagnostikovat před prodejem?
|
3154029
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Neházej flintu do ita... Borisovi klimu a ventilace můe opravit. Podle toho co popisuje jde o problém, který je popsán zde: .link.
Zkráceně... Odeel regulátor otáček ventilátoru, buď stářím, nebo jej odpálil samotný ventilátor. Koukni do tématu, počti a pak uvidí, jestli stačí na to sám. Pokud ne, tak bych navtívil někoho z klubu, kdo to jistě umí opravit za rozumnou cenu.
Neházej flintu do ita... Borisovi klimu a ventilace můe opravit. Podle toho co popisuje jde o problém, který je popsán zde: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1104949-ventilator-topeni-klimatizace/
Zkráceně... Odeel regulátor otáček ventilátoru, buď stářím, nebo jej odpálil samotný ventilátor. Koukni do tématu, počti a pak uvidí, jestli stačí na to sám. Pokud ne, tak bych navtívil někoho z klubu, kdo to jistě umí opravit za rozumnou cenu.
|
|
30.04.2018 18:54 -
|
3154030
|
|
Luki_C5
|
|
|
Zajed za Jardou JRuze a myslim ze 1000-2000 a oprava tak 15-30 minut.
Zajed za Jardou JRuze a myslim ze 1000-2000 a oprava tak 15-30 minut.
|
|
02.05.2018 07:09 -
|
3154324
|
|
KingZd
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Děkuju vám moc! Nastuduju, pokusím se svými vlastními pokusy nevybuchnout auto, a případně zkontaktuju kolegu
Děkuju vám moc! Nastuduju, pokusím se svými vlastními pokusy nevybuchnout auto, a případně zkontaktuju kolegu ;-)
|
|
09.06.2018 22:58 -
Ako sa rozumne zbavit C5
|
3163138
|
|
xxc
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Chcel by som sa opytat, ako sa da rozumne zbavit auta. Trosku nahodne som kupil 2 nove auta a Citroen C5 stoji uz len nevyuzity na dvore. Dal som ho na autobazar.eu s najnizsou cenou a nikto sa neozval/nikto ho nechce (dokonca aj z AAA auto prisla sms, ze si mam prist k nim len vybrat nove). Trosku mi je luto ho zosrotovat, kedze funguje celkom v pohode (az na par zavad). Najde sa nejaky nadsenec do citroenov, alebo sa vobec zaoberat rozobratim auta (predsa motor, prevodovka, kozene sedadla musia mat nejaku cenu)?
Viac info na: .link.
Fotky: .link.
Chcel by som sa opytat, ako sa da rozumne zbavit auta. Trosku nahodne som kupil 2 nove auta a Citroen C5 stoji uz len nevyuzity na dvore. Dal som ho na autobazar.eu s najnizsou cenou a nikto sa neozval/nikto ho nechce (dokonca aj z AAA auto prisla sms, ze si mam prist k nim len vybrat nove). Trosku mi je luto ho zosrotovat, kedze funguje celkom v pohode (az na par zavad). Najde sa nejaky nadsenec do citroenov, alebo sa vobec zaoberat rozobratim auta (predsa motor, prevodovka, kozene sedadla musia mat nejaku cenu)?
Viac info na: http://www.autobazar.eu/citroen-c5-tourer-20-hdi-16v-fap-exclusive-at-id11377904.html
Fotky: https://www.dropbox.com/sh/yjf0sz9x462cx07/AAAMd-gdUh0wy82zTp7MsXrla?dl=0
|
|
10.06.2018 08:52 -
Re: Ako sa rozumne zbavit C5
|
3163167
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nu, a by si nevedel preda..a bude ho chcie rotova..tak rotovú cenu ti zaplatím aj ja. Vykupujem hydro autá, hlavne tie nepredajné vačinou končia na diely. Najniia cena to nieje, lebo som videl x7mu aj za 1500 v pojazdnom stave..a C6 za 900e..
Dalia vec, bez fotky som ete v ivote nepredal nič prakticky..ani nekúpil..a hoď to na bazos..
Nu, a by si nevedel preda..a bude ho chcie rotova..tak rotovú cenu ti zaplatím aj ja. Vykupujem hydro autá, hlavne tie nepredajné vačinou končia na diely. Najniia cena to nieje, lebo som videl x7mu aj za 1500 v pojazdnom stave..a C6 za 900e..
Dalia vec, bez fotky som ete v ivote nepredal nič prakticky..ani nekúpil..a hoď to na bazos..
|
|
10.06.2018 10:20 -
|
3163174
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jen se obavam ze auto bude mit vic nez tech 212xxx
RT4 kterou v aute mas se da pomerne dobre opravit jako ostatni psane veci
jen se obavam ze auto bude mit vic nez tech 212xxx
RT4 kterou v aute mas se da pomerne dobre opravit jako ostatni psane veci :nevim
|
|
10.06.2018 12:07 -
|
3163180
|
|
jruze
|
|
|
Teď je v aukci X7 za 10000,- vyvolávačka odhadní cena 30000,- - kam se vyplhá netuím
Teď je v aukci X7 za 10000,- vyvolávačka odhadní cena 30000,- - kam se vyplhá netuím;-)
|
|
10.06.2018 12:19 -
|
3163183
|
|
xxc
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Kilometre vraj su presne, ked som to kupoval, malo to okolo 150 000 a ked som zistoval podla vin v servise, tak ze by to mohlo sediet. A ja som vela nenajazdil.
Radio je s HDD, aj priplatkovymi reproduktormi, tak asi sa tazsie bude zhanat niekde na vrakovisku. Opravovat som neskusal, rozobrat to len tak bez manualu neviem a nemam vela casu sa tomu venovat. Jedine poistky som vybral, pozrel a vyzerali nespalene, dobre Inak radio mi az tak nechyba, ani stara navigacia, len parkovacie senzory nepipaju, to uz vadi.
Doplnil som fotky, inak v inzerate boli prve dni aj fotky a nikto nic, tak som ich nepriplacal dalej.
Kilometre vraj su presne, ked som to kupoval, malo to okolo 150 000 a ked som zistoval podla vin v servise, tak ze by to mohlo sediet. A ja som vela nenajazdil.
Radio je s HDD, aj priplatkovymi reproduktormi, tak asi sa tazsie bude zhanat niekde na vrakovisku. Opravovat som neskusal, rozobrat to len tak bez manualu neviem a nemam vela casu sa tomu venovat. Jedine poistky som vybral, pozrel a vyzerali nespalene, dobre :-) Inak radio mi az tak nechyba, ani stara navigacia, len parkovacie senzory nepipaju, to uz vadi.
Doplnil som fotky, inak v inzerate boli prve dni aj fotky a nikto nic, tak som ich nepriplacal dalej.
|
|
10.06.2018 16:02 -
|
3163197
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
hmm tak to nevim kdyz jsi to kupoval se 150xxx, ale zacatkem roku 2011 melo auto 96xxx
reproduktory nemaji s RT4 nic spolecneho,pokud ti nejde navi nenastavis klimu,nejde ti park asist,radio ani navi...
opravit se da ale ,pravda to uz nejakej peniz stoji...
hmm tak to nevim kdyz jsi to kupoval se 150xxx, ale zacatkem roku 2011 melo auto 96xxx
reproduktory nemaji s RT4 nic spolecneho,pokud ti nejde navi nenastavis klimu,nejde ti park asist,radio ani navi...
opravit se da ale ,pravda to uz nejakej peniz stoji...
|
|
10.06.2018 18:48 -
|
3163217
|
|
Luki_C5
|
|
|
Marto u X7 si klimu snad nastavi kdyz s RT4 nema nic spolecneho.
Marto u X7 si klimu snad nastavi kdyz s RT4 nema nic spolecneho.
|
|
10.06.2018 21:45 -
|
3163261
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Citrus No jasně e jsou Nebo z BX,XM atd, Asi někdo nevěděl e to na C5 nejde a ono to jde
Citrus :-)))) No jasně e jsou :palec Nebo z BX,XM atd, Asi někdo nevěděl e to na C5 nejde a ono to jde :-))))
|
|
10.06.2018 21:49 -
|
3163264
|
|
autodiag
|
|
|
to auto ma podle meho 214xxx uz podruhe,ne-li na ceste ke treti 214
to Hellmut..vsechno jde
to auto ma podle meho 214xxx uz podruhe,ne-li na ceste ke treti 214
to Hellmut..vsechno jde :palec
|
|
10.06.2018 22:16 -
|
3163265
|
|
xxc
|
|
|
Auto som kupoval z bazaru 26.3.2013 a malo na tachometri 161 000 km. Odvtedy stocene nebolo urcite, dovtedy nevylucujem, ale kedze malo v roku 2011 96 000 km, tak ktovie co za ten rok a pol nachodilo. Neda sa to zistit diagnostikou?
Gule uz povodne nie su, v 195 000 jedna praskla a dal som to vymenit nejakemu miestnemu odbornikovi. Vraj uz vsetky boli zle, tak sa vymenil vsetky za tieto neoriginalne, boli lacnejsie a vraj sa daju casom rozobrat a kontrolovat tlak. Mozno aj to by nieco mohlo povedat o najazde, na kolko km dimenzuju podvozok. (Ale kedze aktualne este riesim Peugeot 407 (rozpadnuty podvozok, tlmice) tiez pri 195 000 km, tak mam podozrenie, ze PSA takto presne vie naplanovat zivotnost.)
Auto som kupoval z bazaru 26.3.2013 a malo na tachometri 161 000 km. Odvtedy stocene nebolo urcite, dovtedy nevylucujem, ale kedze malo v roku 2011 96 000 km, tak ktovie co za ten rok a pol nachodilo. Neda sa to zistit diagnostikou?
Gule uz povodne nie su, v 195 000 jedna praskla a dal som to vymenit nejakemu miestnemu odbornikovi. Vraj uz vsetky boli zle, tak sa vymenil vsetky za tieto neoriginalne, boli lacnejsie a vraj sa daju casom rozobrat a kontrolovat tlak. Mozno aj to by nieco mohlo povedat o najazde, na kolko km dimenzuju podvozok. (Ale kedze aktualne este riesim Peugeot 407 (rozpadnuty podvozok, tlmice) tiez pri 195 000 km, tak mam podozrenie, ze PSA takto presne vie naplanovat zivotnost.)
|
|
| |
|
|