JirkaŘ
|
18.04.2018 11:17 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 I,II
|
|

|
Předpokládám, e má padlý zadek po delím stání (třeba ráno po dlouhé noci) tak jako já kdysi - 1. snímek.
Přijde, otevře dveře... sepne BHI jednotka, aby dorovnala výku a trvá to asi půl minuty... Take na vině je to co u tady popisují přede mnou, vadné těsnění a musí se prohlídnout píst, nebo válec levé, nebo pravé strany (zadní nápravy). Podívej se na stav manety, takové gumové krycí harmoniky - prasklina, roztrení je často příčinou toho, e vnikne nečistota dovnitř a pokodí to...tak to bylo u mne. Na dalím snímku má potřebné těsnění, je to toto: Těsnění pístnice zadní nápravy obj.č. 527228 tórické těsnění za 2 kusy 39,50 kč, obj.č. 527232 těsnění za 2 kusy 73,50 kč , obj.č. 527230 těsnění za 2 kusy 133,50 kč . Dále se podívej, jestli ti nechybí dorazy zadní nápravy... obj. č. 516676 Na dalím snímku je maneta s tyčinkou - ta maneta musí být v pořádku (měnil jsem obě, protoe jedna byla rozervaná a druhá pokozená), poslední snímek ukazuje přepadové hadičky, jak jsou napojeny přes manetu - z vadné strany se LDS bude vracet přepadem zpět do nádrky. Tak se pozná vadná strana. No a to celé nech opravit někomu, kdo ví jak na to. |
| |
| |