macman
|
16.04.2018 18:24 -
Re: Emise a pravděpodobně vadný katalyzátor
|
|

|
Take jsem googloval ten svazek k termostatu a nakonec jsem na netu nael prodávat samotné konektory s odporem.. Take stačí tam jen dobastlit odpůrek??? Nevíme hodnotu??
Přední Lambdu měnil předchozí majitel (snad dokonce obě), take jsem předpokládal e je dobrá... Teď přes zimu sem se s tím pohyboval kolem 9 litrů, ale mám to s 4 kvaltovým automatem a jezdím krátké trasy.. Take mi spotřeba přijde v rámci moností rozumná... Tlaky změřit můu, ale nehledal bych v tom problém...
To auto utrilo pěknou afku jedním servisem... Původní majitel (kamarád) nechával to auto komplet "dělat" včetně repase podvozku, rozvodů, náplní včetně oleje v převodovce.. Servis mu vrátil auto ve stavu, e cvakaly hydrotely, auto začlo rát olej, po nastartování se dusilo a dokud se nezahřálo, tak pravidelně uvízlo uprostřed křiovatky... A do toho nouzový reim, lambda a katalyzátor...
Původně jsem předpokládal, e udělali patně rozvody, jeliko to nesedělo na "značkách", ale rozvody byly správně.. Celá příčina byl patný olej... Prostě tam nalili něco ultra řídkýho, take motor vesele spaloval olej, kterej nedělal radost lambdasondám i katíku.. Ten motor má přece jenom u něco nalítáno, take hydrotely i gufera na ventilech to nedávaly..
Po výměně oleje se ve vrátilo do normálu, auto najezdilo za rok pár tisícovek kilometrů, ale začal se vracet problém s katalyzátorem... |
| |
| |